Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym pójść do fryzjera mężczyzny ale

Polecane posty

Gość gość

ale się wstydzę. :-( Ścinają mnie tylko kobiety.A moim zdaniem facet ma lepsze oko jak kobieta powinna wyglądać. Ostatnio fryzjerka ścięła mi tak włosy że mój łeb wyglądał jak telewizor. Też macie takie rozterki?

Gość kajka75kj
tak, ogólnie jak idę coś załatwić to zawsze wybieram faceta. Kucharz, lekarz, fryzjer, urzędnik - tylko facet, kobiety są p******e

Gość gość
faktycznie mezczyzni fryzjerzy bardziej sie przykladaja nawet do mycia wlosow, czemu sie wstydzisz, przelam sie i idz :)

Gość gość
Nie bój się jak będzie obcinał nawet na ciebie nie spojrzy

Gość gość
Oj bo jestem nieśmiała i jakoś chyba bałabym się momentu po ścięciu. W nowej fryzurze jeszcze bardziej niepewnie się czuję. A facet, wiadomo- ocenia spojrzeniem kobietę.

Gość gość
ja mam to samo, tez sie wstydze isc do faceta:o

Zawsze chodziłam do fryzjerek i wydawało mi sie że jest ok. Nie dlatego że sie bałam czy wstydziłam iść do mężczyzny. Chyba Poprostu z przyzwyczajenia. Wkoncu trafiłam do fryzjera mężczyzny gdy szłam na wesele a kobieta z która byłam umówiona w ostatniej chwili odwołała.. Mial mnie tylko uczesac ale doradził żeby ściąć tak i tak. Całkiem sensownie gadal więc Powiedzialam mu niech robi jak uważa tylko żeby było dobrze. Dziewczyny! Co on mi zrobił z włosami to byłam w takim szoku że myślałam że mi oczy wyjdą a szczęka opadnie po sama podłogę. Nie mogłam sie napatrzyć.:) od tej pory fryzjer- zawsze facet.;D