Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki polecacie wozek do jazdy po dziurach

Polecane posty

Gość gość

Sama nie wiem czy lepszy wozek na paskach czy na sprężynach? Czy warto mieć skrętne koła w wózku?

Gość gość
Amfibie :P

Gość gość
ja miałam na sprężynach i był ok; koła miałam skrętne i to duze ulatwienei a na duże dziury je blokowałam

Ja jestem przeciwniczką skrętnych kół. Duże, pompowane, łożyskowane - najlepsze na dziury :D

Gość Majka1009
Na dziury tylko i wyłącznie duże , pompowane ,dobrze amortyzowane...ja miałam Roan Marita

Gość gość
Bebbeto Luca

Gość gość gość
Skrętne koła są fajne np w markecie, ale na dziurach i tak trzeba je blokować, bo klinują się w dziurach i telepią co sprawia, że się szybciej niszczą. Ja właśnie też się zastanawiam, ostatni zastanawiam się nad Ballila slim lub coś podobnego (najlepiej używka w dobrym stanie), a potem spacerówka x-lander xa. Mieszkam na wsi, wie tu głównie będę spacerować, tego pierwszego wózka będę używać głównie w ogrodzie dlatego nie chce przepłacać za nówkę. A na zakupy do marketu jak z dzieckiem będzie trzeba lub krótkie wyjazdy to fotelik samochodowy na stelaż od spacerówki xa.

Gość gość
Polecam espiro Atlantic :) sprawdza się nawet podczas spacerów po lesie :) Minus ma taki, że jest dość ciężki i duży. Złożony zajmuje mi prawie cały bagażnik, ale i tak jestem z niego bardzo zadowolona.

Gość gość gość
Mnie w espiro nie podoba się to, że spacerówka tylko przodem do kierunku jazdy i taka jakaś mało osłonięta...

Gość gość
Mi to odpowiada, bo moja córa woli siedzieć przodem do kierunku jazdy. Miałam jeszcze wózek z przedkładanym siedziskiem i zawsze był ryk jak siedziała przodem do mnie ;) a ma już dwa lata i do tej pory go używam. Ma teb plus, że spacerówka jest duża i dziecku nie wiszą nóżki jak w innych tego typu wózkach . X-lander chyba też byłby odpowiedni na dziury.

Gość gość
Czyli wynika z Waszych wypowiedzi że jednak skrętne koła nie mają wpływu na lepszą jazde po nierównym terenie. Mówiąc o dużych kołach pompowanych macie na myśli taki wózek na paskach?

Gość gość
obejrzy sobie jedo fyn to prawdziwy czolg

Gość gość
Ja mialam taco z wielkimi, pompowanymi kolami -nie pamietam modelu, bo wozek ten uzywalam 6 lat temu. Ogolnie wozek byl dosc ciezki i duzy, ale bylam bardo zadowolona, dziecko spokojnie pojezdzilo do 6 m-ca w gondoli. Spokojnie dalo sie jezdzic po dziurach, blocie, sniegu, wjechac po schodach do sklepu.