Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieprzerwany bol brzucha

Polecane posty

Gość gość

koszmar, zaden lekarz mnie nie przyjal, bo nie ma miejsc. to juz tydzien, byly klucia, wieksze po jedzeniu ! rano wstawalam - klucia, caly dzien klucia, ale po jedzeniu bardziej. od 3 dni chce mi sie wymiotowac, mam odruchy wymiotne. ale nic nie ma ;/ wtf ?

Gość gość
czy nie stosowalas jakiej diety moze pilas ocet jablkowy mnie bolalo po nim ..moze zbliza sie okres .moze masz przeziebione jajnki

Gość gość
nic z tych rzeczy :( po prostu raptem mnie zaczelo kluc, od 2 dni juz mnie nie kluje, jest mi teraz ciagle niedobrze i mam odrychy wymiotne. nie stosowalam zadnej diety, nie pisalam octu, a jajnki chyba sa w porzadku... kady mowi - idz do lekarza, a najblizszy wolny termin, u mnie, to wtorek ;/ tragedia. na usg bede cekala 4 tygodnie ;/

Gość gość
Odruch wymiotny rano i ból brzuch jak nic masz robaki lekarze nielubią trgo tematu wiec poczytaj w necie na ten temat i poproś albo coś na recepte u lekarza albo w aptece homeopatycznej

Gość gość
Jeżeli nie chce Cie przyjąć lekarz na rejonie, wezwij pogotowie! Nie pytaj na forum, przecież nikt tutaj nie jest lekarzem.