Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imię KAMILA jakie to osoby

Imię KAMILA jakie to osoby

Polecane posty

Jakie macie doświadczenia? Piszcie: jaki ma kolor włosów jakiej jest budowy ciała jaki ma charakter i wszystko inne. THX

Gość gość
ja znam same p******e, naprawdę, kolor włosów czarne, mała i krępa, p******y charakter (przypierdala mi się do faceta), druga kamila zaciążyła w wieku 17 lat z kolesiem starszym o 10 lat i biorącym narkotyki także nie radzę kontaktu z nimi

Gość kamila mała ruda niewywrotna
wesoła, uczynna, spontaniczna.

Gość gość
Ja znam Kamile sredniego wzrostu,ciemny blond niedlugie wlosy. Wpadla w wieku 16lat ma dwie blizniaczki. Z kolesiem starszym o dobre 10lat heh masakra..ona taka sobie z charakteru, troche zadufana w sobie ma kolczyka w jezyku .srednio ją lubie.

Gość gość
moja kolezanka kamila; - wlosy jasnobrazowe, - filigranowa budowa ciała, - bardzo zabawna:D - dobra przyjaciółka.

Imię KAMILA jakie to osoby Jakie macie doświadczenia? Piszcie: jaki ma kolor włosów jakiej jest budowy ciała jaki ma charakter i wszystko inne. THX

Gość gość
Camilla Parker Bowles, niestety księżna. Wszyscy wiedzą, że jest BRZYDKA i w dodatku rozbiła małżeństwo ksieżnej Diany.

Gość gość
latwa, niezdecydowana, blachara, nie raz sprawia wrazenie osoby chorej psychicznej, ma mase problemow, w łóżku bez szału. stwierdzam po 2 jakie znam

Gość gość
Mam przyjaciolke kamile. Na poczatku jej nie lubiłam:D wydawala sie bardzo wyniosła, ale pozniej okazalo sie, ze jest niesmiala. Zyskuje przy blizszym poznaniu. Jest bardzo zmienna, niby spokojna, ale czasem lubi zaszalec:D wrazliwa, madra, życzliwa, mozna na niej polegać.

Gość gość
wyrafinowane materialistki i puszczalskie okrooooooopnie

Gość gość
pierwsza moja przyjaciólka, jeszcze z czasów podstawówki miała tak na imię: bardzo ładna, typowo słowiańska uroda...okazała się wredna, sprzedałaby mnie za faceta, nie utrzymuję kontaktu i zupełnie mnie nie interesuje, co się z nią dzieje. Drugą poznałam w pracy: też sliczna choć zupełnie inna uroda, taka orientalna...super kobitka, inteligentna, koleżeńska, bezproblemowa...już razem nie pracujemy, ale wciąż mamy kontakt

Gość gość
Znam dwie-pierwsza to moja kuzynka-miła, fajnie się z nią gada, ale straszna materialistka z niej. :D od zawsze taka była, tylko myslala jak sie ustawic,a teraz tak rzadzi swoim facetem ze ten na kolanach zmywa podloge a ona siedzi, wcina deser i go ponagla:D masakra!:D Poza tym jest srednio inteligentna, wiekszosc jej 'osiagniec' to kwestia szczescia ;D. Dba o wygląd, kolor włosów zmienia co miesiąc, ostry makijaż, dba o strój... Nie mam nic do niej bo lubię ją, ma poczucie humoru ale czasami mnie rozpierdala :D🖐️ A co do drugiej-kolezanki też miła, ale fałszywa , nie zliczę ilu partnerów miała do 18stki, niedawno zaszła w ciąże i też nie wie z którym :D taka artystka z niej. Z wygladem u niej tak samo jak u kuzynki ale ubiera sie tandetnie, moze dlatego ze nie mieszka w miescie.

Gość gość
wyrachowana chca wiecej niz na to zapracowaly nie ufalbym im

Gość _Milena_ _
Mam przyjaciółkę Kamilę ,która jest śliczną,miłą,szczupłą,pewną siebie osobą,potrafi zawalczyć o swoje. Każda dziewczyna czy facet bez względu na imię może mieć okropny charakter.Tak samo i Monika,Julia,Katarzyna,Marlena,Milena,Kamila,Anastazja,Anita,Ewa,Patrycja,Robert,Tomek,Bartek może być kurwiszonem ,więc sorry to nie od imienia zależy jaki ktoś jest.

Gość polecam pozdrawiam
znałam dwie Kamile. Jedna była taką moją niby ciocią bardzo miła, sympatyczna, dobra osoba, lubiąca dzieci, ale własnych nie mogła mieć, szczupła osoba, niewysoka, farbowane włosy. Druga moja koleżanka - świetny człowiek, sporo gracji w ruchach mimo wzrostu 180, włosy ciemny blond, zdecydowana, potrafi zawalczyć o siebie, spontaniczna, trochę materialistka.