Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Help

Polecane posty

Gość gość

Jakie konkretnke srodkk czystosci polecacie bede wielce zobawiazany bo sie nie znam

Gość gość
Pomozecie mlldemu kawalerlwi ? :)

Gość gość
Juz dawno stwiedziłam, ze wolę kupić markowe działające niz tańsze ale do d**y. Płyn do naczyń - pur Do wc - domestos Odkamieniacz - cilit kamień i rdza, Odtłuszczacz - cilit

Gość gość
Podłączam się do pytania tylko nie piszczie tych z biedronki bo tam kupują biedacy

Gość gość
O juz cos wiem dzieki :)

Gość gość
a co masz do biedaków?poza tym to kupują tam raczej oszczędni a to nie to samo co biedni

Gość gość
A jezeli chidzi o proszek do prania, kup jeden do białych ubran drugi do kolorowych. Zawsze kupowalam Ariel, dla mnie nr jeden. Ostatnio skończył mi sie ten do białego, poszłam do marketu i nie bylo. Coś mnie podkusiło żeby wziąc cos innego, wziełam proszek E, tańszy o połowę. Włączyłam pralke, wyjmuje pranie, a tam zero wybielenia, brud zszedl, ale nie bylo tego efektu jaki jest przy arielu. Nigdy więcej tanich proszków.

Gość gość
Oszczędny w biedronce to może kupować np.warzywa i owoce, bo mają tansze a jakości takiej samej jak w droższych sklepach. Ale srodkow czystosci w biedronce dobrych nie kupisz, nie ma szans, szczegolnie tych produkowanych dla biedronki.

Gość gość
A wiec tak naczynia - morning fresh Zmywarka- somat i finish Mleczko czyszczace - dosia lub ajax Plyn uniwersalny - mf proper Proszek czyszczacy- dosia lub izo Proszek do prania-dosia Plun do plukania - silan odtluszczacz - cillkt bang Odkamieniacz - cillit kamken i rxza zel Udrozniacz - tiret Wybielacz - ace Meble - pronto Podlogi drewniane - pronto Okna - mr muscle Plyn do wc - cillit, harpic, dosia, domestos Kostka wc bref Odswiezacz air wick freshmatic

Gość gość
mi się zdaje, że tanie proszki są dobre, bo jakby nie były dobre to nikt by nie kupował. moja mam janka kupuje, narzeka, ale kupuje. chyba z oszczędności. moja siostra nie kupuje taniochy. brus

Gość gość
Ah i odplamiacz vanish

Gość gość
Co Ty mówisz, nie widzisz w jakich ludzie chodzą zniszczonych ubraniach, to własnie przez tanie proszki. Mają np.białe bluzki w odcieniu szarym, albo wyplowiale kolorowe ubrania. Wiem co mówie, przetesowałam bardzo duzo róznych proszków. Nie kupuje droższych tylko dlatego że mnie na nie stać, kupuję bo wiem że sa dobrej jakości.

Gość gość
Cillit Bang, Cif.

Gość gość
Vanish, moje ostatnie odczucia są takie, że pogorszyła się jego jakość, czasem nawet plamy nie chcą zejść.

Gość gość
Akurat dosia jest skuteczna

Gość gość
dalej nie rozumiem. tanie niby niedobre to dlaczego kupujecie dla siebie dwa opakowania w cenie jednego? na praniu się nie znam, bo mama pierze w domu, a jak jej mówię, żeby nie prała to mówi, że musi. jak zaoszczędzi na proszku to będzie mieć na niedzielny obiad dla nas. mówi. a ja nie chcę gotowanego kurczaka, tylko dobrze upraną koszulkę nike, co ją dostałem w prezencie. ona mówi tanio znaczy dobrze a jak dobrze choć nie bardzo dobrze to nie zrezygnuje z zakupów w biedronce. brus