Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna ma małe cycki

Polecane posty

Gość gość
Możesz wolny kraj wolny człowiek nikt ci nie zabroni :)

Gość gość
Miała jakiegoś dzianego cwaniaczka więc nie sądzę a jak któraś ma wewnętrzne pragnienie wozić tyłek autem za ten milion to w czym problem czy kobieta jest gorsza od faceta i nie potrafi zarabiać pieniążków?:)

Gość gość
a facet nie jest gorszy od kobiety to proponuje Ci byś sam sobie cycki zrobił :) Zobaczysz jaka to przyjemność nosić to na klacie :)

Gość gość
Właśnie czytam to forum i ogólnie tak obserwuje to wszystko i mam wrażenie że facet to coś jednak gorszego od kobiety

Gość pauleeenaaaa88a
moim zdaniem Ty jej nie kochasz. Jakbyś ją kochał miałbyś w d***e to co kto sobie pomyśli. Zostaw ją i pozwól jej na szczęście z bardziej dojrzalszym emocjonalnie facetem.

Gość gość
Taka już natura nam dała kutasy a wam cycki i trzeba nosić nie ma że boli :classic_cool:

Gość gość
gość Właśnie czytam to forum i ogólnie tak obserwuje to wszystko i mam wrażenie że facet to coś jednak gorszego od kobiety 'Pieknie podsumowane :) 100% racji ;D

Gość gość
kobieta z malymi cyckami to odpad

Gość gość
Taka już natura nam dała kutasy a wam cycki i trzeba nosić nie ma że boli cool.gif 'I to wszystko w roznych rozmiarach :) wiec rownie dobrze dziewczyna autora moze tak samo narzekac, ze ma malego wacka ;D

Gość gość
Facet poniżej 185 cm i poniżej zarobków 9 tys na miesiąc to pomyłka genetyczna a nie facet.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość kobieta z malymi cyckami to odpad 'tak samo jak faceci z malymi kuta5skami ;D przynajmniej 18cm w gore to prawdziwy mezczyzna. Ponizej to do odstrzału ;D

Gość gość
Nie są gorsi to kobiety ich tak traktują, jak niewolników

Gość gość
Moja dziewczyna też ma małe piersi ale piękną twarz , super tyłek i płaski brzuch :) Na żadną cycolę bym jej nie wymienił. A co do Ciebie autorze to myślę ,że nie łączy was żadne uczucie bo tam gdzie jest miłość tam "rozmiary" nie odgrywają roli :) Lepiej ją zostaw bo nic was nie łączy. Pozdarwiam :)

Gość gość
lepsze małe cycki niż brzydki ryj i opona na brzuchu...Autorze ja chyba doświadczenie z kobietami mam trochę większe i JAK ŻYJĘ nie znałem nigdy kobiety , która jednoczesnie miała by piękną twarz , idealni szczupłe ciało i duze piersi wiec ciesz sie tym co masz :P

Gość gość
autorze a ty masz duzy nos i krzywy i duzy brzch od piwa a za to nasz malego kutasa sprawdz sam i przekonaj sie ze to prawda

Gość gość
Ja mam ładną, zgrabną dziewczynę, z biustem miseczka D, ideał. I wcale nie jest takich aż tak mało. Szukajcie aż znajdziecie :) A dziewczyny z małym biustem bym nie tknął, bo by mnie w ogóle nie podnieciła, to "wyrób kobietopodobny".

Gość gość
Pelikany łykacie wszystko :D nikt nie jest aż tak głupi, facet, dla którego warunkiem są duże cycki nawet nie spojrzy na deskę.

Gość gość
Mnie nie podniecają grube laski :O:O cycki są spoko ale warunkiem musi być ,że musi być szczupła...nie sztuka mieć cycki i być kobyłą. Sztuka być szczupłą i je mieć... Fałdów na brzuchu bym nie zniósł :O

Gość gość
facet poniżej 185 cm i z penisem mniejszym niż 20 cm to nie facet tylko popierdółka...

Gość wrocilem z opola
"nikt nie jest aż tak głupi, facet, dla którego warunkiem są duże cycki nawet nie spojrzy na deskę." Głupoty tam gadasz...jak mam do wyboru Grycanke z cyckami i Shakire z małymi to wolę shakire...cycki to tylko ewentualny dodatek a nie kryterium wyboru :)

Gość gość
małe cyce ciasna pi.zda?

Gość gość
dlaczego mężczyźni zmieniają zdanie na temat cycków gdy kobieta już urodzi i karmi nimi przez ponad rok gdzie poxniej są już zwisy??? wstydzić się swojej dziewczyny to juz kompletny idiotyzm ciekawa jestem o czy opowiada twoja dziewczyna na twoj temat nie sądzę bys chciał wiedzieć

Gość gość
facet wypowiadający się na temat kobiety w necie, którą sam wybrał i oczerniając to już kompletna piz.da pozbawiona jajc co za kretyni tutaj siedza piz.dy jeszcze raz piz.dy

Gość gość
piersi można zawsze powiększyć, nie jest to majatek rozumu nie kupisz sobie będąc nawet milionerem czy ktoś zauważył jak z biegiem lat zmienia się pokolenie chłopców ? im dalej tym wiecej pustaków aż strach pomyśleć co bedzie za 50 lat

Gość pomaranczowy niczek
przeciez to zwykla prowokacja- zaden facet by nie pisal taki rzeczy na babskim forum... po za tym zaden facet by nie byl z dziewczyna ktora mu sie nie podoba- ma oczy widzialy galy co braly. A wy ludzie tak latwo dajecie sie nabrac. Jeszcze prfidnie sobie z was drwi.

Gość gość
Właśnie nie wiesz czy prowokacja czy nie według mnie nie jest to prowokacja byś się zdziwiła ile facetów myśli w ten sposób o swojej partnerce. :O

Gość pomaranczowy niczek
hmm... Czyli autor jest nienormalny. Mi jak by moj facet od poczatku sie nie podobal i bym miala sie jego wstydzic to bym sie wogole z nim nie wiazala - bo po co? Jezeli jego dziewczyna sie jemu nie podoa i sie jej wstydzi to po co z nia jest ? Nie ma ludzi idealnych. ladne cialo duze cycki piekna twarz i super charakter - nie ma... Zaloze sie ze artorowi mozna tez wiele zarzucic w jego wygladzie i nie tylko.

Gość gość
A mi szczerze mówiąc bez różnicy jaki kobieta ma biust, miałem dziewczyny zarówno z małym jak i z większym biustem i nie uważam ze te mniejsze piersi były mniej pociągające, liczył się całokształt, poza tym nie rozmiar decyduje o atrakcyjności, a kobieta albo jest seksowna albo nie i to nie zależy od piersi