Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ad ad da da

Krystyna

Polecane posty

Gość ad ad da da

co o niej myslicie???? :)

Gość Krystyno Krystyno zamień
cnotę na winooooooooooooooooooooooooo

Gość ktora godzina_ciecia
o niej? znam 4, kazda inna

Gość ad ad da da
wole drinka :D

Gość gość
Częste imię sprzątaczek :) Pani Krysia

Gość gość
Masz problem! A kim ona jest dla ciebie?

Gość gość
Krystyny to charyzmatyczne kobietki.Sa piękne i mądre.Posiada wybitną osobowość, jest wrażliwa, posiada zmysł dyplomatyczny. Ambitna i przezorna. Jest towarzyska, lubi podróże. Nie działa pochopnie, nie wpada w panikę. Stoi mocno na ziemi i nie spędza życia na marzeniach. To tradycjonalistka,ceniąca rodzinę.Kocha dzieci.

Gość gość
"gosciu"bardzo dobrze scharakteryzowales moja osobe.tak jestem,myslalam,ze to krystyny sa pechowe tylko.ze nikt ich nie docenia!fajnie i dziek! :)

Gość gość
Miałem ciotkę Kryśkę . Była zajefajna . Szkoda jej .

Gość gość
znam dwie Krysie, wszyscy je kochaja!

Gość gość
ale dzis splywa na moje serce miod.....bedzie dobry dzien....:p :d: ) krystynka

Gość kolega  Krysi
Krysia to cudowna kobietka. W pracy dokładna i myśląca. Woli pracować i przebywać w męskim, niż w damskim towarzystwie. Należy do nielicznych kobiet, dla których mężczyzna może być kolegą w pracy czy życiu prywatnym.

Gość gość
no pieknie.ale :) ciesze sie bardzo i duzo w tym prawdy !:)

Gość wielbiciel Krysi
Krysieńka obserwuje i słucha.Do życia podchodzi z rezerwą. Ma silną wolę. Potrzebuje czasu, by przemyśleć sprawę i podjąć decyzję. Jest wrażliwa . Nie liczy zbytnio na los szczęścia, gdyż nie potrzebuje go. Jej metodyczność i dokładność zapewniają zadowalające sukcesy w życiu. Pasjonuje ją nauka, niezależnie od kierunku. Jest szalenie pracowita,poukładana.Ceni moralność i w takim duchu wychowuje swoje dzieci.Jest wielkim autorytetem.

Gość gość
ja znam jedna fajna ale ma zbyt wybujala wyobraznie pierdzieli czesto od rzeczyco jej na dobre nie wychodzi

Gość gość
ZDAZA SIE ........JAK W KAZDEJ RODZINIE :D

Gość wiem o Niej dość dużo
Krysia woli wybranych przyjaciół. Lubi, by życie towarzyskie było zorganizowane i trochę uroczyste, nie znosi nagłych wtargnięć znajomych, którzy „robią niespodziankę”. Moralność na I planie! Niektórzy jej typ moralnośc nazywają „mieszczańskim”. Nie chce nikogo bulwersować, nawet jeśli niekiedy ma na to ochotę. Jest świetną kandydatką na życiową towarzyszkę i opiekunkę domowego ogniska. Nie lubi manifestować swoich uczuć ani czynić wynurzeń nawet przed bliskimi jej osobami.Jest osoba bardzo wrażliwa. Na zewnątrz zdystansowana , wewnątrz pełna uczuć.Obdarzona talentem artystycznym.Ma klasę i swój gust. Szanuje rodzinę, jest surową, ale sprawiedliwą matką. Potrzebuje czasu, aby okazać swą prawdziwą wartość. Czasami chowa sie w swojej skorupie,wychodzi powoli z niej , wyrażając swoje myśli. Wymaga dużo od siebie i innych.Pracowita!!!!Byle co ją nie satysfakcjonuje. Intelektualistka,stawia wysoko poprzeczkę,

Gość gość
Znam Kryche, która ma rozdwojenie osobowości.

Gość gość
chyba sie znamy.....co ?nie jestem samohwala,ale naprawde piszesz taka jaka jestem.........mysle,ze to pisze ktos bliski z mojego otoczenia!!!dziekuje za komplementy.nie macie pojecia jakie to mile!d z i e k i bo zaraz wpadne w zachwyt i samozadowolenie..zartuje!!!pozdrawiam

Gość gość
WLASNIE ! tyle ze to nie ma nic wspolnego w twoim charakterem ale ty juz zachwyt i samouwielbienie jak zawsze nad rozsadkiem gore bierze zbyt wybujala wyobraznia rozdwojona osobowosc to tez cecha krsystyn

Gość wiem o Niej dość dużo
Uwielbiam to imię. Nawet nie potrafisz napisać poprawnie imię takiej wspaniałej kobietki,która jak nikt na świecie,zna się na ludziach i chętnie im pomaga. Zawdzięczam wiele pewnej uroczej Pani o tym imieniu.

Gość gość
wiem o niej duzo......to pewnie twoja mama lub babcia.....zgadlam ?!

Gość gość
Co tu powiedzieć...Kocham Krysię.Jest moją żoną.Ceni prawdę,lojalność i uczciwość.Można na niej polegać.Przy tym jest bardzo urodziwą..

Gość gość
wiedzialal,ze to ktos bliski twojemu sercu,szanuj i kochaj swoja zone,a ona odplaci ci tak samo.jestem prawie 40 lat szczesliwa mezatka :) kocham moze bardziej mojego meza niz kiedys jak bylam nastolatka...smiejemy sie ,ze my to jak stare dobre wino :) Pozdrawiam !

Gość gość
Myślałem,ze wykpisz mnie.Im jesteśmy starsi,tym coraz bardziej przepadamy za swoim towarzystwem.To jedyna kobieta,ktorej ulegam.To tyle i aż tyle.Ale zabrzmiało!.Pozdrawiam wszystkie Krysie.

Gość gość
I pozdrawiam Ciebie gosci,badz szczesliwy ze swoja Krysienka przez dlllluie lata.Teraz dzieci odchowane i zycie bywa piekne bez trosk,byleby zdrowie dopisywalo...na razie jest super ,czego i Tobie i twojej Krysiuni zycze !!!Krystynka

Gość gość
w szkole sredniej mieliśmy kilka prof.o tym imieniu,były wymagające ale uwielbiane przez nas, i tu się zgadza,że lubią wspierać w trudnych chwilach właśnie te panie potrafiły zdyscyplinować młodzież i nikt nie śmiał wyjść przed szereg

Gość gość
Moja teściowa to Krystyna, nie cierpię jej!