Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pineczkaaaa123

Czy latwo sie dostac do policji

Polecane posty

Gość gość
kodeks karny, cywilny i drogowy.

Gość gość
trzeba mieć mocne plecy albo to poniżej

Gość ktora godzina_ciecia
latwo wystarczy p*****lnac kamieniem w szybe samochodu na przyklad albo w witryne sklepowa ... i natychmiast policja sie w tobie zakoc***e

Gość chyba umieram
Nie, po co? Prawa w ogóle nie musisz znać, wystarczy jeśli wyglądasz jak bandyta i przejdziesz żałosne testy sprawnościowe. 🖐️

ktora godzina_ciecia i chyba umieram .. ale jesteście inteligentni w chu*j . wiem głupie pytanie zadalam ale chodziło mi o te prawa najbardziej.

Gość gość
testów psychologicznych nie ma się co bać,znam jednego który leczył sie psychiatrycznie a później do policji poszedl i teraz szybko awansuje

Gość gość
kolejna pisedczka chce łatwo dotrwac do emeryturki - nic nie robiąc i zajmując etat który powinien obsadzić 2 metrowy 100 kg FACET. a ja muszę za to płacić w podatkach :O

Gość gość
Do policji można wejść drzwiami

Gość gość
Nie dostaniesz się, bez znajomości. Takie czasy teraz, aby się dostać do policji trzeba mieć znajomości. Albo liczyć na niebywałe szczęście. W policji ponoć jest ponad 6 tyś miejsć dla nowych policjantów. Ale nie chcą zatrudniać nowych, ze względu na oszczędności. Do policji można było się dostać do roku 2010, a do 2008 przyjmowali praktycznie każdego kto przeszedł test sprawnościowy. Najłatwiej było się dostać gdy był pobór wojskowy i była możliwość odbębnienia służby w innych służbach mundurowych, takich jak policja. W tedy od ręki się dostawali. A teraz to zapomnij... Albo licz na znajomości jeśli je masz. Z doświadczenia wiem, że do policji przyjeli kilku znajomych którzy cieszyli się opinią skrajnych debili. A normalnych chłopaków odrzucili. Taka prawda :(. Najlepiej wypieprzać z tego kraju...

Gość gość
ano tak... masz rację...