Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalna reakcja Męża po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny gdy byłam w ciąży i w końcówce 8 miesiąca poszłam na l4 to gdy zostawałam w domu mąż nic mi nie mówił. A teraz miesiąc temu urodziłam naszego synka kochanego i słyszałam od męża takie komentarze gdy byłam już zmęczona i prosiłam go o pomoc w opiece nad dzieckiem. Gdy powiedziałam, że jestem zmęczona usłyszałam "ty już k...wo wypoczęłaś sobie w szpitalu", a kilka dni później sprzeczny zupełnie komentarz: " i bardzo dobrze, że się zmeczyłaś w końcu zdziro jakiejs roboty sie tknelas" Ręce mi opadly, mnie jeszcze wszystko boli po porodzie, nie mam mamy ani tesciowej do pomocy, jak maz jest w pracy jestem sama z dzidziusiem, a on po powrocie takie teksty do mnie sadzi. Mysle o rozwodzie czasami....

Gość Allora
Współczuję, to nie jest normalna reakcja. twój mąż jest psychopatą.

Gość gość
Przykre :o

Gość gość
Laski, z kim wy sie wiążecie i dzieci robicie, że potem słyszycie że k***y, szmaty i d****i jesteście? Sorry, ale nie wierzę i nigdy nie uwierzę w to, że wcześniej, czy to przed ślubem, czy to przed zajściem w ciążę, nie było sygnałów, że żyjecie z burakami i chamami :o Dzieci szkoda najbardziej...

Gość fotel
och te idiotki z kafe zaraz zaczną cię pocieszać i obowiązkowo doradzać rozwód.ale ja uważam że masz takiego męża jakiego jesteś warta bo sama go sobie wybrałaś.(oczywiście to kretyn,żeby nie było wątpliwości).

Gość gość
maz cie wyzywa od najgorszych a tym masz jakies watpliwosci, czy to normalne?? no to ja ci powiem, skoro sama nie wiesz - nie, to nie jest normalne, to jest chamstwo i patologia! nie widzialas tego przed slubem/dzieckiem, z kim sie zadajesz??

Gość gość
Taaa k***a, facet ma j***ć na ciebie i dziecko, zajmować się wszystkim bo ty jesteś zmęczona wypisywaniem po nocach głupot na kafeterii... Siedzisz w chałpie, gówno robisz i jeszcze narzekasz, rusz d*psko i nie pierdziel że nie masz siły pralki włączyć czy dziecka nakarmić :-O

Gość gość
Dziewczyny dzięki za odpowiedzi, czy to moja wina, że tak jest ? Dodam tyle, że mój mąż jest żołnierzem zaw i był na misji w Afganistanie i jak wrócił to prawie rozbił mi mój telefon komórkowy na głowie bo szukał w nim jakichś wyimaginowanych kochanków, potem jak zaszłam w ciąże to mnie prawie na rękach nosił a teraz takie coś..... I nie piszcie, że sama sobie takiego wybrałam, przed wyjazdem na misje był inny...

Gość gość
przecież to jest prpvo ;P i to marne, ze hohoh.. żal mi was, ze wierzycie w takie tanie opowiastki.. :P

Gość wifigdańsk
twoj mąż nazwał cię k***ą i zdzirą???????????? nie wybaczyłabym!

Gość gość
Oczywiście facet po pracy też ma prawo być zmęczony, pragnąć odpoczynku i spokoju, ale to chyba naturalne jak kobieta prosi ojca swojego dziecka o pomoc, na pewno nie powinien zachowywać się w ten sposób, bo nawet jeśli uważa że masz wystarczająco dużo czasu abyś sama sobie z wszystkim poradziła to mimo wszystko każdy związek partnerski powinien wiązać się już nawet nie z miłością, ale przede wszystkim szacunkiem którego na załączonym obrazku nie widać, przykre i takie prawdziwe...

Gość czas dojrzeć
księżniczek już nie ma, obowiązki czekają, a Ty się pieścisz...

Gość gość
Ejjjj twoj maz nazwal cie k***a i zdzira!!!!! Kobieto z Kim ty zyjesz!!!! Wywal go na zbity pysk!!!

Gość gość
Ona go nie wywali, bo jest idiotka, bedzie dalej z nim siedziec

Gość gość
to, ze jest zolnierzem, nie tlumaczy chamstwa w stosunku do zony moj tez jest zolnierzem i w zyciu by sie tak do mnie nie odezwal wiem, bo nie raz przeciagnelam strune ;p po prostu wychodzil z pokoju i nie kontynuowal dyskusji :D

Gość gość
Twój mąż pewnie nasłuchał się od kolegów na misji, że żonka w domu sama puszcza się z każdym i teraz mu odbiło

Gość gość
Twój mąż tak jak i każdy żołnierz po Afganie nadaje się na terapię u psychiatry ale oczywiscie kto z tego skorzysta... cierpia tylko rodziny...

Gość gość
Tak sama sobie wybralas takiego buraka, i nie pieprz ze przedtem byl inny! Glupia c*ppa

Gość gość
Przecież to prowo jak nic,a wy łykacie jak pelikany..

Gość wifigdańsk
czy to provo czy nie -sa takie kobiety ktore się na to zgadzają.

Gość gość
ugotuj mu jeszcze obiadek i klęknij przed drzwiami jak będzie wracał z pracy - kolejny p********y maczo

Gość gość
Niestety znam osobiscie taka pare. On ja wyzywa,bije,jawnie chodzi na kochanki a ona za nim placze i mowi jak bardo go kocha. To toksyczny zwiazek,nie jest normalny,osoby tkwiace w takim potrzebuja pomocy. Obie strony.

Gość gość
nie wierzę, że to prawdziwa sytuacja. Jesteś taka zmęczona i zakłądasz późnym wieczorem taki temat? i w ogole, że sobie pozwalasz na takie teksty. dla mnie to wymyslona historyjka, a jeżeli nie to jesteś kompletna idiotką, że pozwalasz tak do siebie mówic.

Gość gość
Już to. że gimgowno napisało 'męża' wielką literą skreśla ją jako osobę wiarygodną. Jeśli zaś istnieje aż taka patologia na tym świecie, to przecież patologia wiedziała, że wychodzi za mąż za patologię, więc o co chodzi?