Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM DUŻE I ODSTAJĄCE USZY NIGDY NIE ZNAJDĘ DZIEWCZYNY PRZEZ TO

Polecane posty

Gość gość

mam duże i odstające uszy nigdy nie znajdę dziewczyny przez to

Gość gość
Wcześniej przeprowadziłeś wywiad środowiskowy na temat "czy dziewczęta mają znaczny wgląd na odstające uszy", pamiętaj że jeśli chodzi o wygląd faceta kobieta kieruje się nie tylko swoim dobrem ale również dobrem przyszłego potomstwa, ale ludzie z odstającymi uszami byli, są i będą, osobiście radzę Ci że jeśli to naprawdę jest to Twój życiowy kompleks, a każdy jakiś ma, to rozważ operację plastyczną, mówię Ci poważnie, pozbieraj trochę kasy i zamiast auta, leć do chirurga, bo to będzie prześladowało Cię do końca życia, moja ukochana ma odstające uszy i wiem co to znaczy, ale nigdy nie dałbym jej tego zmienić, to jest mega sexy, tak jak piegi na nosku, obłęd dla mnie, ona sama uważa się za potwora i maszkaradę ;)

Gość Paskudna blondyneczka
Odstające uszy to jeszcze nie tragedia Ja jestem cała brzydka, gruba i nieproporcjonalna, ale pogodziłam się z tym i jakoś żyję :p

Gość gość
"Paskudna blondyneczka" - od razu rzuca mi się na myśl "i co my piękne dziewczęta możemy poradzić" :D

Nic, nie mam do nikogo żalu o to jaka jestem. W końcu muszą być te paskudne kobiety, żeby te pięknę mogły lśnić.

Gość gość
dokładnie. Ale imponuje mi Twoja dojrzałość ;)

Czy ja wiem czy dojrzałość. Dla mnie to głupie, żeby pluć jadem na osoby, które nic nie zawiniły. To nie ich wina, że jestem jaka jestem. Osoby, które nie potrafią się pogodzić ze swoją brzydotą będą pałać nienawiścią.

Gość gość
No i zwykle to się tak odbywa, że takie osoby mają żal do całego świata, że jest tak a nie inaczej, a tu proszę bardzo dojrzałe i rozsądne podejście ;) Mimo wszystko podziwiam Cię.

Dziękuje :) Nigdy nie chciałam, żeby zazdrość oszpeciła i moje wnętrze. Wolę się ze swoim losem pogodzić niż przez całe życie mieć wąty do świata.

Rzeczywiście, uszy są szalenie ważne! To nimi myślisz, nimi r***asz, nimi podejmujesz kluczowe decyzje i nimi jesz... Są najważniejszym wyznacznikiem męskości i człowieczeństwa! :O

Gość gość
zbieraj kase na OP i po klopocie