Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

libido POMOCY

Polecane posty

Gość gość

pomocy :( mam 22lata jestem z jednym mezczyzna ( z nim tez mialam swoj pierwszy raz) od 7 lat. Na poczatku kochalismy sie prawie codziennie, a teraz ja nie mam wogole no to ochoty. Bardzo kocham mojego Narzeczonego, a to dla niego bardzo przykre. Ta sytuacja psuje nasz zwiazek. On probuje mnie zachecic a ja nieraz potrzebuje 30 min gry wstepnej. To nie to że on mi sie nie podoba, bo tak nie jest. Nie wiem co robic wziascjakies tabletki? Na domiar zlego on dostaje jakies anonimy ze niby go zdradzam :( Jak dojdzie do stosunku to nieraz jest wpniale, ale czasem kochamy sie nawet jak nie mam ochoty, kiedy to wyjdzie na jaw jest tak samo zle jakbysmy sie nie kochali. Co robic ? :(:(:(

A nie lepiej porozmawiać na ten temat z narzeczonym? W rezultacie jaką masz przyjemność z seksu?

Gość gość
rozmawialismy nie raz, On nie chce mnie do niczego zmuszac. Nie wiem juz naprawde co robic. On moglby sie kochac codziennie a ja, rak w miesiacu :(

Gość gość
Jak juz mam ochote albo zmusze sie do tego zeby miec, to jest bardzo dobrze, jednak przeze mnie stosunki trwaja krotko, bo rzadko sie kochamy.

Jak sama piszesz On Cię do niczego nie zmusza ale chciałby kochać się codziennie... Tak jakby trochę nie bardzo chyba rozumie że Ty możesz nie mieć ochoty... Chyba tez powinien trochę zrozumieć Cb?

Gość gość
tak On rozumie ale zle mu z tym i mi przez to tez. Napisalam tu dzisiaj bo wlasnie godzine temu znow o tym rozmawialismy. On mowi ze sie od niego oddalam, te anonimy mu maca w glowie, boi sie ze go zostawie. Strasznie jest mi z tym zle i Jemu tez przy rozmowach o tym czesto płacze :( Najlepiej by chyba bylo zeby zwiekszyla swoja aktywnosc seksualna, ale jak :(

No wiesz zmuszać się nie możesz... Może jesteś zbyt zmęczona i zwyczajnie nie masz ochoty na seks...

Gość gość
ale tak caly miesiac.. teraz mam wakacje i w sumie to nie mam pracy ani nic, Narzeczony pracuje na budowie do 17, i zawsze ma ochote. Chyba ze mna jest cos nie tak.

No wiesz na siłę to się nic nie da... Może jesteś po prostu zmęczona i zwyczajnie nie masz ochoty na seks... A jeżeli Ci ufa to jakieś tam głupie anonimy nie powinny Mu mącić w głowie,chyba nie tędy droga...

Gość gość
raz mialam tak, ze bylismy u znajomych na imprezce. Opieralam sie o Narzeczonego i nogi mialam na nogach kolegi. On zaczal mi masowac stopy ja juz pijana i po papierosie (normalnie nie pale) zaczelam ukradkiem go gladzic po penisie. Do niczego powaznego nie doszlo tylko ten flirt, ale od razu, jeszcze na imprezie opoiwdzialam o tym Narzeczonemu, caly czas to pamieta a to bylo ok 2 lata temu. Narzeczony jest moim jedynym powaznym chlopakiem, moze dlatego podobalo mi sie ze kos inny mnie zauwazyl. Ale ta sprawa nie ulatwia naszego zycia :(

Gość gość
tak masz racje On mi wierzy, ale i tak ma mysli o zdradzie:(

No po tej akcji z tym kolesiem to trochę Mu się nie dziwie że myślio zdradzie, sama bym o tym myślała.

Gość gość
wiesz podoba mi sie, jest bardzo przystojny, trochce sie mianil od naszego poznania sie. W sumie to ja Go troche zmienilam. Przytyl, niedawno rzucil palenie (dla mnie), Bardzo go kocham, ale nie wiem moze za bardzo chce sie nim opiekowac tak jak dzieckiem a nie jakbym byla z mezczyzna, ale to tez moja wina.

Gość gość
wiesz do niczego powaznego nie doszlo i od razu mu opowiedzialam jeszcze na tej imprezie, nawet jakby mialo cos byc to powinien wiedziec ze niczego nie bede ukrywac, bo jestem szczera z nim

Ale to może sama nauczyłaś go tego że się Nim opiekujesz? Może zawsze dostawał od Cb to czego chciał i nagle jak Mu odmawiasz to sam nie wie o co chodzi. I zwyczajnie jest Mu przykro bo nie może tego ogarnąć a tu jeszcze ktoś Mu wali jakieś anonimy..

Gość gość
tylko pocalunek z dwiema, ale to przy Narzeczonym, i nie mial nic przeciwko. Jedna sytuacje sam propomowal. Bylismy wtedy z nia i jej mezam, ktory tez nie mial nic przeciwko. To byly jednorazowe sytuacje

Ale to Go na pewno ruszyło, pomyśl jakbyś o Ty się poczuła gdyby sytuacja była odwrotna?

Gość gość
racja, na pewno by mi sie to nie podobalo

Gość gość
masz racje pewnie sie przyzwycazail ze tak go traktuje, tych pocalunkow mi nidgy nie wypomnial, co mam zrobic zeby poprawic nasze relacje

Gość gość
oki bede wiedziec lol515 :)

Ale swoje na ten temat na pewno myśli. Facet to jednak facet i tak łatwo nie zapomina. Nie umiem Ci nic sensownego doradzić. Ja ze Swoim byłym robiłam to regularnie a i tak mnie zdradzał. Może na chwile sobie odpuście seks do momentu aż Ty tego bd chciała. Wtedy Jemu te dobrze bd smakował.

Gość gość
tak jest teraz czekamy az bede miala ochote, ale ten sposob sie nie sprawdza, moze jest cos co moglabym zrobic zebym miala wieksza ochote na seks

Ja bynajmniej o czymś takim nie słyszałam. A może czymś się za bardzo stresujesz i nie seks Ci w głowie.

Gość gość
nie wiem, duzo sie dzialo u mnie ale to bylo kilka lat temu, ojciec nas zostawil dla innej kobiety (7 lat temu), w lipcu 2012 roku zmarl w czechach pogrzeb byl dopiero w pazdzierniku 2012. nadal nie mam przyznanej renty bo nie dochadza papiery do zusu z wloch ( gdzie pracowal rok), czy sie stresuje hmm moze, ale chyba podswiadomie, dodam ze jak jestem podpita to nie mam problemu z seksem. Wtedy w sumie o niczym nie mysle.. takie oderwanie sie od rzeczywistosci i mam wtedy ochote na seks

A może się po prostu nakręcasz sama że nie masz ochoty i koniec, seksu nie bd,jednak nastawienie psychiczne dużo daje...