Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaręczyny

Polecane posty

Gość gość

Po jakim czasie związku oczekujecie oświadczyn?, która z Was się popłakała?

Gość gość
wszystko zależy od tego jak się zna partnera i czy są wspólne plany na przyszłość.

Gość gość
Mój,na pierwszej randce powiedział,że szuka żony.

Gość gość
ja nawet nie licze na zadne ooswiadczyny. jego nigdy nie bedzie stac na pierscionek zareczynowy. mam 30 lat i czuje ze marnuje z nim czas.

Gość delikatnaa
Mój to po jakimś miesiącu znajomości powiedział, że to właśnie mnie szukał całe życie. Szybko zaczął mówić, że chciałby mnie mieć za żonę. Przeraziło mnie to i bałam się go, bo unikałam związków. Jednak ujął mnie na tyle, że nie chciałam z niego zrezygnować. v Po jakimś roku, półtora chciał mi się oświadczyć, ale wiedziałam że nie jestem jeszcze gotowa (przeszłam kilka traum) i widziałam, że on też nie jest gotowy, choć tego nie widział. Powodem jest to, że mieliśmy ciężkie dzieciństwo i potrzebujemy najpierw uświadomić sobie swoje błędne schematy wyniesione z domu, popracować nad sobą osobno a dopiero potem wiązać się świętym węzłem małżeńskim. v Facet jak jest pewien że chce być z kobietą, to sam powinien czasem się wygadać co byście kiedyś robili, np. z dzieckiem na plaży albo snuje jakieś plany. Wtedy wiesz, czy traktuje Cię poważnie. v A jakiej szukasz odpowiedzi Autorko? na co?

Gość gość
no i gdzie ta Autorka???