Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamchłopaka

które z was zdradzały nie wydało się i było fajnie

Polecane posty

Gość mamchłopaka

mam na oku kolegę z liceum niedawno odświeżyliśmy bo znalazł mnie na facebooku zaczyna iskrzyć mam ochotę zabawić się z nim parę razy byle tylko nic się nie wydało przed moim chłopakiem

Gość gość
Jeśli masz ochotę na zdradę to Twój facet nie jest odpowiedni dla Ciebie

Gość mamchłopaka
chcę być z moim chłopakiem i to chyba na zawsze, jednak po prostu czuję, że chciałabym urozmaicenie na jakiś czas

Gość taki jeden facet 1984
zostaw tego obecnego i szalej.powiedz mu po prostu ,że " to nie to" ..i baw się dziewczyno ..baw się ,ale bądź szczera i uczciwa do innych

Gość gość
czuje pozadanie do wspollokatora. jest on bardzo przystojny i nie moge przestac o nim myslec uwielbiam jak jestem z nim sam na sam i tylko wtedy mysle o tym jak do niego podejsc i zaczac calowac, kochac sie z nim zle mi z tym bo mam chlopaka z ktorym jestem 3 lata dobrze mi z nim i jestem szczesliwa ale pragne tego naszego wspollokatora jak nikogo wczesniej. chcialabym sie z nim kochac ale zeby to sie nigdy nie wydalo. on i moj chlopak to sa dobrzy kumple i walcze sama ze soba juz nie wiem co robic. pomozcie jak z tym walczyc

Gość gość
Ale numer, aż nie wiem, co poradzić.

Gość gość
pomoze ktos??

Gość facet z południa
pomoge jesli tu zaglądasz jeszcze

Gość gość
Ja juz trzy lata zdradzam faceta i ten nic nie kapuje a nie wie jak z tym skonczyc bo ten drugi jest super w te klocki a ten co znim mieszkam nie wystarczy bo jest bardzo slaby i szybki

Gość prrowokatorr
Spokojna głowa. Sprawa się i tak rypnie. Można dostać od obu taki łomot, że odechce się qurewstwa. Nie radzę zaczynać żeby sprawdzić.

Gość gość
Sumienie jak sumienie, ja sie bałam aby mąż sie nie dowiedział. Pogoniłam faceta, a teraz nie mam odwagi zadzwonić aby wrócił. Mój mąż niczego się nie domyśla.