Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robot kukiełka

mąż ma kochankę

Polecane posty

Gość robot kukiełka

Temat banalny jak świat. Mój mąż kilka tygodni temu poznał dziewczynę w pociągu, 10 lat młodszą. Wymienili się numerami tel. i tak z dnia na dzień, sms po smsie rozpoczął się ich romans. Przyznał się do tego, twierdzi, że nikt nigdy nie dał mu tyle czułości co ona, że potrzebuje jej, a ona jego, że ich związek jest jakimś fenomenem, nie jest pewny czy ją kocha, ale chyba tak. Mi mówi, że mnie i dzieci też bardzo kocha i nie wyobraża sobie życia bez nas. Jej nakłamał, najpierw,nic nie wspominał, że ma rodzinę, a potem powiedział, że co prawda rodzinę ma, ale nie mieszkamy razem i sie rozwodzimy a on chce być z nią. Mi mówi, że chce i ją i mnie, że obie nas potrzebuje. Nie potrafi się z nia rozstać i nie chce. Powiedziała mu, że musi dokonać wyboru, bo życie w trójkącie nie wchodzi w gre. Powiedział, że jeszcze nie potrafi podjąć decyzji i żebym poczekała jeszcze trochę. Czuję się okropnie, nadal go kocham i trudno mi ze względu na dzieci myśleć o jego odejściu. Nawet nie potrafię się na niego wściec kosztem swoich uczuć. Nigdy nie był podrywaczem, rodzinny i wierny, genialny ojciec i czuły mąż. A teraz dowiaduję się, że zawsze szukał takiej relacji. Najwyraźniej mu tego nie dałam, teraz to wiem, byliśmy całkiem dobrym małżeństwem i udaną i zgraną rodziną,Co robić? Czy ktoś kto był w takiej sytuacji może mi doradzić?

Gość gość
No to masz problem , przede wszystkim nie powinnas pozwolic mezowi na rozdawanie kart , to ty musisz stawiac warunki . Zdradzie zawsze jest winny zdradzajacy i to wlasnie on powinien poniesc konsekwencje swoich czynow . On cie nie szanuje , poniewaz wie , ze ty nie wymagasz tego od niego , wie , ze cie nie straci , wiec nie musi sie starac .

Gość Tamaranka
bardzo mi smutno. To tragiczne jacy są faceci. PRzede wszystkim nie każ mu wybierać. Przezył z Tobą cudowne lata. A szuka takiej relacji bo ma wiek przejściowy zapewne. Bądź silna i informuj nas...

Gość gość
ręce opadają na tych facetów. ja pier...

Gość gość
a do czego potrzebny jest czas Twojemu meżowi? ....Ty dasz mu czas a mąż wykorzysta go na r****nie......i dlaczego dopiero teraz mąz powiedział Ci ,ze mu brakowało uczuć z Twojej strony ......bo co? bo teraz kiedy r***a sobie to Ty masz czekać cierpliwie,na co?

Gość bezedura na kolkach
jego zycie, jego wybory, jego za wybory odpowiedzialnosc

Gość gość
I Ty to tak spokojnie opowiadasz?

Gość Jan pod lampa
to niech mu nowa milosc pierze tez przyslowiowe skarpetki, nie musicie przeciez dzielic sie obowiazkami przy obsludze szanownego malzonka? :D

Gość gość
pozbądź się tego człowieka któregoś dnia obudzisz się i dotrze do Ciebie, że ma już 50 na karku i tak naprawdę nie masz nic, poza wspomnieniami o mężu który lubił się zabawiać kobieto miej godnośc rozpocznij nowe życie z dziećmi bo jesli tego nie zrobisz, będziesz żałowała więc co mówię-autopcja

Gość gość
jak już teraz ma kochankę,no to co myślisz że jak zawalczysz o niego dzisiaj to jutro będzie inne???Nie,nie warto A może ty jak byłaś młoda zawróciłaś mu w głowie,i może to ty go zarwałaś a nie on ciebie,a teraz są skutki tego.Pomyśl,bo jeżeli ty go zarywałaś i b.się starałaś żeby był twój,to ja się temu nie dziwię,że masz problem dzisiaj.

Gość gość
Powiedz mu ze nie zasluzylas przez te wszystkie lata z nim na takie traktowanie i ze zdecydujesz za niego. Niech sie wyprowadza. Wiem, ze nie o takie rozwiazanie Ci chodzilo, ale zastanow sie nad innymi opcjami jakie masz: -zostajesz z nim i zgadzasz sie na taka sytuacje: umeczysz siebie i dzieci a nie zaslugujecie na to, to on popelnil powazny blad -mscisz sie za to ze sie okazal takim gnojem; nie sadze zeby Ci ulzylo a stracisz duzo energi i zdrowia psychicznego -spotykasz sie z niego kochanka i grozisz albo prosisz zeby go zostawila; nawet jesli to jego uczuc to nie zmieni Moim zdaniem powinnas go poprosic zeby sie wyniosl i nie przedluzal tej sytuacji. Niech przez jakis czas sie z Wami nie kontaktuje, bo wszyscy bedziecie musieli przywyknac do nowej sytuacji. Uwierz mi, ze brak kontaktow z ojcem, zanim dzieci sie nie uspokoja to dobre rozwiazanie. One beda cierpialy tak samo jak Ty. Powiedz mu zeby zachowal sie odpowiedzialnie i uszanowal Twoja wole. I tyle. Sama z czasem zobaczysz co dalej