Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aia933

podrywa mnie wykladowca

Polecane posty

Gość aia933

Jak na to reagować? Nie mogę przecież powiedzieć mu wprost, żeby spadał. Na początku myślałam , że mi się wydaje. Nie zwracałam na to w ogóle uwagi. Ale ludzie z roku zaczeli to zauważać. Niby jest dla mnie miły, ba nawet mnie faworyzuje, ale nie mogę znieść tych wszystkich komentarzy. Ostatnio przy wszystkich powiedział do mnie przy całym roku, że on za sam wygląd postawiłby mi piątkę i że tak wyzwolone kobiety jak ja są bardzo interesujące (a skąd on do cholery wie czy ja jestem wyzwolona?!). Kilka razy zapraszał mnie nawet na kawę, ale odmówiłam.Odsyła mnie też ciągle na konsultacje...Co ja mam robić? Jak sobie pomyśle, że od października znowu go będę widzieć to aż mi się niedobrze robi...W dodatku będę mieć u niego ustny egzamin... Niby facet inteligentny, wykształcony a zachowuje się jak skończony idiota.

taki brzydki? jak Ci się nie podoba, to kulturalnie powiedz, że sobie nie życzysz. a jak Ci się podoba, to jakoś to zaaranżuj;)

Gość gość
powiec szybko jak wygląda plisssssssssss

Gość aia933
Jest bardzo przystojny, podoba mi się fizycznie. Ale nie mogę mu wskoczyć do łóżka.

Gość aia933
A jak myślisz, czego ode mnie chce? Tylko randki?

Gość gość
możesz możesz:) żartuje oczywiście, a podoba ci się czy nie? bo jak tak to dlaczego się wzbraniasz mamy 21 wiek!

Gość aia933
Nie chce mieć przez niego kłopotów.

Gość gość
napewno jesteś ładna skoro zwrócił na ciebie uwagę :)

Gość aia933
Oczywiście, że dla mnie randka nie od razu oznacza seks, ale nie jestem w stanie pójść na randkę z kimś kto mnie tak irytuje.

jakich kłopotów? znajomi uznają, że robisz co chcesz, zresztą nie muszą wiedzieć. tak btw w ogóle nie miej znajomych, ale to temat na inną rozmowę :-P a jeśli chodzi o uczelnię, to oboje macie przej****e w razie wydania się, więc na dwoje babka wróżyła.

Gość lisaP
wykladowca czy prowadzacy cwiczenia, ledwo po doktoracie?

Gość gość
aia933--pytam czy ty swoja pipke masz z mydla szarego ??? chyba nie tak jak i ja i wszystkie inne Ja bym wykorzystala ta jego slabosc i na nic nie czekala zeby mu sie nie odwidzialo, Odemnie wolna droga,duzo niema sie co zastanawiac

Gość gość
az tak widać:) powiec jak wyglądasz?

Gość aia933
Moje koleżanki też mnie namawiają,żebym skorzystała z jego zaproszeń. W sumie nic nie tracę, mogę się z nim spotkać. No chyba, że ktoś się o tym dowie to będzie gorzej.

Gość gość
a mnie podrywał na lekcji religi ksiąc alkocholik, przy całej klasie każdy się ze mnie smiał, aż w 3 liceum z kapłaństwa go usunięto

Gość gość
lubię ostre panny

Gość aia933
On jest wykładowcą. Nie mam pojęcia czy jest żonaty.. i nie wiem jak to sprawdzić.

Gość aia933
Ja tez nie mam o tym pojęcia...Ale zawsze coś można wymyśleć. Swoją drogą myślałam, że kazdy tutaj będzie mi go odradzał :)

Gość gość
głupia ty wyśledz go na fb naprzykład, albo porostu pójdz za nim po wykładach jejku

Gość gość
aia 933--- przyznam sie ze jak studiowalam to tez w ten sposob semestry zaliczalam i na forum porady nie szkalam i mi nie zalezalo zy zonaty czy nie wazne bylo ze obydwie strony byly zadowolone. i rok byl zaliczony

no wiem, bo tutaj nie wolno się potykać z kimś kto jest wykładowcą. albo starszy od Ciebie. albo jest prawiczkiem. albo biednym prawiczkiem. albo katolikiem. albo łysym. albo jak nie zamierza mieć z Tobą dziecka (bo to znaczy, że Cię nie szanuje). albo jak długo jest sam. albo jak lubi podróże, zamiast dzieci (bo to niedojrzałe). albo jak nie ma znajomych (bo pewnie zjeb). albo jak ma jakąkolwiek chorobę psychiczną (bo będzie Cię bił). albo jak jest zwolennikiem patriarchatu (też będzie Cię bił). albo jak woli czytać ksiązki niż cokolwiek innego (bo pewnie nerd, i prawiczek - patrz wyżej). albo jak ma jakieś przyjaciółki (bo wtedy, na złość Tobie, będzie Cię zdradzał idąc do łóżka z kumpelą (fuj)). albo jak nie chce Cię od razu zapraszać do swoich rodziców (bo pewnie jest ze złego domu, i to jego wina, bo to przecież on ich urodził) itp.

Gość aia933
gość---> każdy sobie radzi jak potrafi :) brokeninside87-----> hahahahah :) dobre :) Ale taka prawda..