Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanki zwyzywały mnie bo nie chcę mieć dziewczyny i związku

Polecane posty

Gość gość

Wg nich jestem przystojnym i fajnym młodym mężczyzną, który nadawałby się do związku tyle, że ja nie chcę się wiązać, dobrze mi samemu, podejrzewam nawet, że mam orientację aseksualną. A one mnie zwyzywały od egoistów, że nie chcę się wiązać bo przecież jakaś kobieta miałaby u boku porządnego mężczyznę a nie ciągle d*pki im się trafiają. Jak zachować się w takiej sytuacji gdzie wszyscy generalnie uznają mnie za porządnego faceta itp i ciągle wypytują się czy mam kogoś, że powinienem kogoś mieć, że jak to możliwe, że taki facet jest sam. Wszyscy widzą we mnie męża i ojca a fakt jest taki, że ojcem i owszem chętnie bym został ale specjalnie do kobiet mnie nie ciągnie jeśli chodzi o seks i związek choć ich towarzystwo lubię.

Gość Badyl38
Witam bardzo serdecznie jakie masz obawy zeby spróbowac znalezc druga połówke Pozdrawiam Piotrek

Gość gość
trafiasz na jakieś dziwne desperatki

Gość gość autor
Dam dopisek autor by było wiadomo, że to ja. Obawy? Nie wiem, po prostu dobrze mi samemu. Myślę, że kobieta wywróciła by moje poukładane życie. Nie odczuwam jakoś braku partnerki.

Gość gość
a miales chociaz raz kobiete? bo wiesz jak to jest;)

Gość Badyl38
Wydaje mi sie ze wszystko zalezy na jaka bys Kobiete trafił ,zycze Tobie zeby było tak ze Kobieta Tobie zapewni wieksze poczucie własnej wartosci a najwazniejsze a przedewszystkim zaczniesz KOCHAC I BYC KOCHANYM

Nie przejmuj się Twoje życie , Twoje organki . Chcesz być sam to bądź . Jak zmienisz zdanie to sobie kobietę znajdziesz . Gówno wszystkim do tego .

Gość gość
autorze, pewnie po prostu jeszcze nigdy się nie zakochałeś, albo nie jesteś zdolny do takich uczuć. Ile masz lat? Jakaś trauma z dzieciństwa? Rozwiedzeni rodzice bądź ciągłe kłótnie między rodzicami? Bo na ogół ludzie nie lubią być sami, człowiek to zwierzątko stadne. Chociaż odludków też nie brakuje :)

Gość gość
poza tym nazwanie kogoś egoista nie jest chyba zwyzywaniem :) Po prostu stwierdzono, że egoistą jesteś. Co to ma wspólnego z "wyzywaniem"?

Gość gość autor
gość autorze, pewnie po prostu jeszcze nigdy się nie zakochałeś, albo nie jesteś zdolny do takich uczuć. Ile masz lat? Jakaś trauma z dzieciństwa? Rozwiedzeni rodzice bądź ciągłe kłótnie między rodzicami? Bo na ogół ludzie nie lubią być sami, człowiek to zwierzątko stadne. Chociaż odludków też nie brakuje usmiech.gif xxx Zakochałem się raz jako nastolatek, lat mam 22 aktualnie. Traum z dzieciństwa nie mam, rodzice 35 + lat razem, jak się jest razem tyle lat bywają sprzeczki czy różnice zdań ale kłótniami bym tego nie nazwał. Nigdzie też nie napisałem, że jestem odludkiem. Spotykam się z ludźmi, raz po raz zdarzy się wyjście na jakąś imprezę czy coś. ccc 2013-08-15 10:18:31 [zgłoś do usunięcia] gość poza tym nazwanie kogoś egoista nie jest chyba zwyzywaniem usmiech.gif Po prostu stwierdzono, że egoistą jesteś. Co to ma wspólnego z "wyzywaniem"? xxx Nie chciałem pisać dosłownie co powiedziały by i tak byłoby widać tylko gwiazdki.

Gość gość
a, to ty młodziak jeszcze jesteś :) Baw się życiem wobec tego, pewnie około 30 zmienisz zdanie. Teraz zabawa, gry komputerowe, piwko ze znajomymi. Po co się wiązać na stałe? Za wcześnie...

Gość gość
Powiedz koleżanką, żeby sobie kogoś znalazły, bo masz dość ich natrętnego rzucania się na ciebie. Wściekliznę macicy mają pewnie :O Egoistami są ci, to nie dają żyć innym, jak ci chcą, Głupie baby :O

Gość gość
koleżankom*