Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xpeeeeex

Okres w ciąży

Polecane posty

Gość xpeeeeex

Ile z Was tak miało? Czy to była normalna miesiączka? I jak długo trwała (przez ile mscy). Pozdrawiam

Gość gość
Poronienie

źle nazwałaś sprawę, to nie jest okres tylko z reguły plamienia o różnym natężeniu. ja miałam w 1 m-cu, myślałam, że nam się po prostu nie udało, a tu niespodzianka, już byłam w ciąży. Wyglądało normalnie, ale jakby mniej obficie i praktycznie bez świeżej krwi. koleżanka miała do 6 m-ca, plamienia w dniach spodziewanego okresu. Połapała się o ciąży na początku 5go mc-a. bardzo mało tyła.

Gość xpeeeeex
Okres w ciązy taki normalny długo trwały oznacza poronienie? Tak było w Twoim przypadku?

Gość juz mama
Ja mialam. Trwal 1,5 tygodnia. Nie byl tak silny jak normalna miesiaczka tylko slabe krwawienie.

Gość xpeeeeex
kokoszka123 W sumie racja, bo miesiączka w czasie ciązy jest niemożliwa. Chciałam zapytać czy te plamienia mogą być normalnie obfite i trwające np 5 dni jak miesiączka? Kiedyś czytałam, że są one znacznie mniej obfite, i chyba krótkotrwałe. Jednak chciałam zapytać kogoś kto miał z tym do czynienia

Gość xpeeeeex
juz mama Jejjj to rzeczywiście trwał dość sporo. To zdarzyło się tylko w 1 miesiącu?

u mnie trawalo ok. 5 dni. Faktycznie małe natężenie. Ale ja wcześniej używałam anty. hormonalną więc i tak miałam mikro okresy. NIe widziałam ogromnej różnicy.

Gość xpeeeeex
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi :*

Gość juz mama
Tak tylko 1-szym miesiacu. Ciaza przebiegala bezproblemowo.