Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załąmkaaaaaa

Popadam w depresje

Polecane posty

Gość załąmkaaaaaa

Niechce tego ....pech mnie prześladuje .....miałam wyjechać z chłopakiem do pracy , juz byliśmy spakowani czekaliśmy tylko na telefon ,ktory nie zadzwonił, jak udało się nam dodzwonić to okazuje się ze ludzi jest za duzo a pracy za mało , jestem załamana , chłopak nie pracuje , ja zrezygnowałam z pracy ,zadłużyliśmy się na wyjazd , teraz niczego nie moge znaleść , na wszystkie zbiory jest za pozno , niewiem co mam robic ,pracy tu u mnie na odludziu brak . To nie moze sie dziać ......

Gość spróbuj inaczej
dlaczego nie pojechać na własną rękę, w ciemno? Mnóstwo ludzi tak wyjechało i sobie świetnie radzi. Skoro nic lepszego Cię nie czeka tam gdzie jestes, to zawalcz, spróbuj sama. Najłatwiej się załamać, tylko, że to nic nie zmieni. Bardzo Ci współczuję, ale czasem naprawdę warto spróbować.

Gość gość
w ciemno ?niestety muszę przyznać że ogromnie się boję , nie umiem języka ,niemam za wiele pieniędzy w portfelu niewiem w ktora strone świata ruszyć , tak udaję się tylko szcześciarzom a ja niestety do nich nie należe , nigdy mnie taka sytuacja nie spotkała dlatego ,głowa mnie już od tego wszystkiego boli ,niemoge jesc ,spac niewiem co robić....

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gośćteż
mieszkasz w większym mieście, mniejszym, gdzie? Może na miejscu zawalcz o pracę ? czy się nie da?