Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czeste sikanie

Polecane posty

Gość gość

3 dzien mam problem z czestym sikaniem , doslownie wyjde z toalety przekrece sie po domu i znow mi sie chce ale to jest taki straszny ucisk ze musze szybko biec do toalety dzis w nocy wstawalam chyba a 10 razy i za kazdym razem jak sie obudzilam chcialo mi sie strasznie , przy sikaniu nic nie piecze nie boli poprostu sikam jak glupia , dodam ze staramy sie o dziecko jest mozliwe ze to oznaka ciazy ?? prosze o konkterne odpowiedzi i w miare normlane :) Dziekuje

Gość gość
dziewczyno częste sikanie, czy parcie na pęcherz jest objawem zapalenia pęcherza, a nie żadnej ciąży, jak się starasz o dziecko, to polecam się nieco dokształcić w tym kierunku i nie wkręcać sobie głupot

Gość gość
uwierz mi ze jestem doksztalcona bo juz 2 ciaze poronilam , przy zaplaniu pecherza powinno chociaz cos szczypac piec itp. a ja nie mam zadnych takich objawow tylko sikam jak glupia , mogla bym nie wstawa z toalety a od rana nic nie pislam :(

Gość gość
Ile jestes przed @? Sikanie to byl moj pierwszy objaw zaczal sie 4 dni przed @. Zrobilam test i pozytywny choc slabiusienka kreseczka. Dzisiaj juz dwie grube kreski. Gosciu nie pisz dziewczynie ze jest niedoksztalcona bo to chyba Ty nie jestes. W internecie pisza o tym ze to moze byc nawet pierwszy objaw. Niewiesz co czuja kobiety chcace miec dzieci wiec sie nie wypowiadaj...

Gość gość
Takiego objawu jak częste sikanie na początku ciąży nie miałam ale nie znaczy to, że to nie jest możliwe. A może to jednak jakaś infekcja albo podrażnienie po stosunku np. od braku odp. nawilżenia. My jak się staralismy to zawsze przed stosunkiem używałam provag żelu, co prawda to nie lubrykant ale zapobiagał infekcjom i dobrze nawilżał więc u nas się sprawdzał. Warto by nie biegać z takim problemem do lekarza

Gość gość angii
hej dziewczyny ja też tak mam bardzo często chodzę do toalety na siku i nie mam żadnego zapalenia ani infekcji, poprostu taka fizjologia a najbardziej chce mi sie podczas @. wiec moze u ciebie to normalne a co do tej ciązy to moze zrób test dla pewności a nie domyslasz sie tylko dlatego ze często chodzisz do toalety. pozdrawiam