Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyska159

termin na września 2013

Polecane posty

Gość tyska159

Witam wszystkie mamusia , które spodziewają się swoich kochanych pociech we wrzesniu jak sie czujecie drogie mamy ?

czesc, ja sie spodziewam malucha we wrzesniu :) Juz troche zmeczona sie czuje i mam nadzieje, ze ten czas do rozwiazania szybko zleci. Pozdrawiam.

Gość Kiniatka87
Ja spodziewam sie dzidziusia we wrzesniu. Termin mam na 19. Jestem juz zniecierpliwiona tym stanem i marze zeby maly urodzil sie choc 2 tyg. wczesniej, ale chyba nie ma na to szans wiec musze czekac.

Gość gościk
Witam, ja mam termin na 26 września i też się nie moge doczekać, szczęście że pogoda się trochę zmieniła więc da się żyć :)

Gość ja się spodziewam
dziecka w sobotę :)

Gość tyska159
a ja mam termin na 5 września , mam miec cesarke 4 , wiec porodu jak porodu się nie boję , ale też już jestem zmęczona . A ogólnie wyprawkę już macie całościowo skompletowaną ?

Mi termin wyznaczyli na 29 wrzesnia, a co do wyprawki to za bardzo nie musze kompletowac, bo mam wszystko po pierwszym dziecku :)

Gość gościk
Ja już mam całość, poza drobnymi rzeczami do szpitala, ale to dla mnie. Staraliśmy się z mężem od początku coś kupować by nie obciążyć za bardzo budżetu.

Gość gościk
a zrobiły wam się rozstępy?

Gość tyska159
mi strasznie na brzuchu , udach , nawet na tyłku ;/

Gość tyska159
też trochę przytyłam bo około 15 kg , ale pewnie bym więcej przytyła bo na początku tylko słodycze jadłam , ale potem wykryto u mnie cukrzyce ciążową i siłą rzeczy trzeba było przystopować

Gość gość
Mi również zaatakowały piersi... a jak sobie radzicie z opuchniętymi nogami?

Gość tyska159
a powiem ci , że z tym nie mam problemu . Nie puchną mi w ogóle

Witajcie! Ja mam termin na 4.09 i czuję się fantastycznie, dalej śmigam jak szalona, a w zeszłym tygodniu nawet okna myłam:) U mnie na szczęście zero rozstępów, ale dbam o to od samego początku i codziennie się smaruję. Waga 7 kg do przodu i stoi w miejscu, więc już chyba więcej nie będzie.. Ogólnie mam taką kuleczkę z przodu i tyle:)

Gość kaka_o
Witam Mam termin na 27 września, już odliczam dni, nie mogę się doczekać choć przyznam że troszkę się boję porodu :( Czuję się dobrze oprócz bólu pleców i żeber, ze spaniem jest najgorzej :(

Gość gość
ja mam termin na 7 września, czyli za ok 3 tyg:) już nie mogę się doczekać! czuję się ok, chociaż coraz ciężej z łóżka i z fotela się podnieść! ;)