Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila Ox

Pizza w Krakowie Co polecacie

Polecane posty

Gość Kamila Ox

Witam, Niedługo pojawimy się z mężem w Krakowie na kilka dni. Mąż uwielbia włoską kuchnię, a przede wszystkim pizzę. Możecie bez wyrzutów sumienia polecić mi jakąś pizzerię / włoską restaurację?

Gość EnzoKRK
Cześć, w Krakowie jest wiele bardzo dobrych włoskich restauracji. Ja osobiście uwielbiam chodzić do Tratorii Da Marco. Dość nowa restauracja, fajny lokal i bardzo miła obsługa. Głównie jem tam pizzę ale inne jedzenie też mają świetne. Tu masz ich dane: Trattoria Da Marco Mogilska 86, 31-546 Kraków 12 341 44 29 http://www.damarco.pl

Gość Gosia88342
Ostatnio byłam u znajomych i coś naszło nas na pizze. Ale nie wiedzieliśmy skąd zamówić. Więc wybór padł na http://www.skubacz.pl/pizza/krakow Muszę przyznać że dawno nie jadłam tak dobrej pizzy ;) Polecam wszystkim

Gość hajja
Ja zawsze zamawiam i chodzę do www.caldo-pizza.pl Jeszcze nie udało mi się w Krakowie trafić na lepszą pizzę. Ciasto mają świetne, a co do dodatków to samemu można wybrać, ale na pewno będą świeże. :)

Może z Krakowa nie jestem, ale często odwiedzam Małopolskę więc jeśli mowa o pizzerii to mogę polecić Krakowskie Metro - bardzo odpowiada mi zarówno ciasto na jakim wykonana jest pizza oraz rodzaje jakimi dysponuje restauracja - http://krakowskiemetro.pl/

Gość gośćula
szewska- pizzeria pod aniołami ,św anny -tratoria soprano.

Gość mordoklejkalupka
Aż mnie dziwi, że nikt jeszcze nie wspomniał o pysznej włoskiej pizzy z http://www.presto-pizza.pl/ . Ja bardzo lubię pizze z tej pizzerii, często zmawiamy do domu. Dla nas jest on rodzinną potrawa, którą uwielbiają wszyscy.

Gość gość
Pod rozdeptana srakom najlepsza pizza

Gość Weroniczka3
Rapido, zdecydowanie ! :) Może nie w samym centrum, ale warto poświęcić te 15 min na dojazd :D

Gość gość
moim zdaniem - maxipizza jest bardzo dobra. Niby sieć, ale pizze mają po prostu świetną. Ja sobie zamawiam od nich z białego Prądnika. Pizza u mnie w 30 minut, ciepłą, smaczna, supr składniki, bardzo dobre ciasto. Ogólnie - trzymają bardzo wysoki poziom.

Gość gość
też bardzo lubię u nich zamawiać, naprawdę, nigdy nie zawodzą. Inne pizzerie to mają istne wahania nastrojów i poziomów. A oni - nie ! I to mi się w nich po prostu kosmicznie podoba, zawsze wiem, ze przyjedzie do mnie pyszna pizza ;)

Gość gość
W wielu pizzeriach jadłam i maxi też moge polecić. Lepszej sieci nie ma w krakowie na pewno, bo jadaliśmy w wielu i to często. I teraz staramy się jednak od maxi brać, bo pizza po prostu jest najlepsza

Gość niewlasciciel
Na mapie Krakowa w ostatnich miesiacach pojawił się Miodowy Piecyk (miodowypiecyk.pl) i zdecydowanie bije resztę na głowę :D

Gość gość
Pizzeria Maxi dobrą pizzę piecze, ciasto jest zwłaszcza fajne, rózni się od tego co najczęściej w pizzeriach można dostać. Dobre sosy, dobre składniki, zwłaszcza serowa mi u nich smakuje. Całe menu z cenami jest na maxipizza.pl.

Gość prajmka
Ja polecam posprawdzać co w ofercie ma Pizza Portal - dużo fajnych pizzerii, ja ostatnio szukałam pizza gdynia i okazało się, że wybór jest większy niż sądziłam...