Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baranek88

tanie loty z ryanair pytanie

Polecane posty

Gość Baranek88

Witam, Otóż teraz jest moda na tanie latanie : ) I dajmy na to, na stronie Ryanaira'a lot w dwie strony do Wenecji to koszt jedynie 192 zł. Jednak w "Wykup bagaż nadawany" jest 0 sztuk bagażu. Po wykupie 15 kg niestety cena rośnię do 400 zł. Moje pytanie jest takie: czy to jest kupno bagażu podręcznego czy rejestrowanego? Czy mam rozumieć że za 192 zł nie mam żadnego bagażu i lecę w samych spodniach i koszulce? Dopiero przy 400 zł jest sens lecieć? Pytam bo wtedy nie ma sensu, kiedy można za 1000 zł złowić okazję z hotelem i chociażby śniadaniem w hotelu, a tak jedziemy na jelenia, gdzię opłaca się to ale za 200 zł.

podręczny masz za darmo , musi mieć tylko odpowiednie wymiary i wagę do 10 kg.

nie mogę tego otworzyć . ja często kupuję z ryanair i i zawsze to co się wyświetla jest ostateczne , trzeba tylko doliczyć opłatę za płatność kartą (teraz niecale 5 zł)

Gość gość2
a jesli leca dwie osoby to moge wziac jeden, zeby nie placic 400 zł, w 15 kg chyba dwie osoby sie zmieszcza, facet i kobietka- sorki ze sie dolaczylam

Gość gość
no jasne, ze mozesz, jesli Wam tylko wystarczy. Ja ostatnio latalam kilka razy tylko z podrecznym, fakt, trzeba sie troche nakombinowac, ale na max. 7-dniowy wyjazd daje rade, aha nikt mi go nie wazyl i nie mierzyl, ale czasem sie zdarza, ze sprawdzaja ciezar i wymiary, i jak nie miescisz sie w granicach, to doplacasz.

mnie sie akurat trafiło że mi kazali torbę włożyć w to ich cudo do mierzenia i musiałam dopłacić bo mi się nie mieściła. W polsce od jakiegoś czasu praktycznie każdą torbę każą stawiać na wadze.