Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

goraczka ropny katar i bol glowy

Polecane posty

Gość gość

Mozecie polecic domowy sposob? Z lekow probowalam pyralginy, ona troche zbila goraczke. Po aspirynie temp wzrasta. Co warto kupic w aptece?

Gość jaaaaaaaaaaapppierdziuuuu
pojedz czosnek i chrzan i sie wygrzej, pij sok z lipy z maliną, one dzialaja napotnie,

Gość gość
dzieki, a czosnek z czym najlepiej wejdzie? z pomidorami np na kanapce?

Gość gość
a co zeby zbic temp?

Gość jaaaaaaaaaaapppierdziuuuu
jak lubisz

Gość gość
W takich sytuacjach stosuję bezpieczny sterimar zatkany nos. To sprawdzona woda morska, która pozbywa się kataru i oczyszcza nos. Zawiera miedź i dodatkowo działa przeciwbakteryjnie. Możesz bez problemu stosować do 15 dni.

Gość gość
Na mnie sama woda nie działa, najczęściej stosuje xylorin bo odtyka nos w prawie 5 minut, poza tym zmniejsza się ilość wydzieliny a to dla mnie jest najważniejsze podczas leczenia kataru

Gość gosc

Wzięłam niedawno inhalator Novama Familino Pro przez internet i powiem że działa lepiej niż się spodziewałam. Szybka i cicha praca, proste podłączenie i wdech, extra! Bałam się że źle trafię bo teraz inhalatorów sprzedaje się na pęczki ale jak najbardziej – model godny uwagi!

Gość człowiek
Dnia 27.12.2018 o 09:42, Gość gosc napisał:

Wzięłam niedawno inhalator Novama Familino Pro przez internet i powiem że działa lepiej niż się spodziewałam. Szybka i cicha praca, proste podłączenie i wdech, extra! Bałam się że źle trafię bo teraz inhalatorów sprzedaje się na pęczki ale jak najbardziej – model godny uwagi!

Też go mam i bardzo pomogl 

Gość Gość

Nie mam może problemów z górnymi drogami oddechowymi, ale pracuję przy wykończeniu nieruchomości. Pył, kurz to standard ogólnie przy takim zatrudnieniu, więc niedawno zainwestowałem w inhalator Novama Familino Pro. Jest naprawdę super. Przestałem kaszleć, a tak ciągle mnie coś zatykało. Zero problemów aktualnie. Skorzystaj, bo warto nawet dla zdrowej osoby.