Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczlala

Dziewczyny w balerinach

Polecane posty

Gość gość
ale jestescie glupie, tylko kto wam nakazuje nosic szpilki? phi, kazdy nosi to co chce i nie widze powodu aby patrzec co sie podoba facetom skoro oni tego nie nosza tylko skarpety do wielkich sandalow :D:D: HAHAHAHA

Gość gość
Baleriny są dla dzieci. Miałam takie w 4 klasie podstawówki. Butki dla podlotka, lolity.

tak w ogóle dyskusja jest bez sensu, bo faceci i tak patrzą na d**ę, cycki i talię, a nie na buty. | na buty zwracają uwagę tylko geje i transi :D

no nie wiem żabo, mi się wydaje, że jak przechodzi obok faceta kobieta stukająca obcasami, to te puk puk robi na nim wrażenie ;) i dlatego lubię obcasy ;)

ja tam noszę, co mi wygodnie i w d***e mam opinię facetów na ten temat. chociaż jeszcze żaden nie miał problemu z moimi butami. | tylko baby mają nasrane a propos tych butów, czego ja totalnie nie rozumiem. jakby jakiegoś faceta obchodziły buty, torebki albo inne gówna :D

"no nie wiem żabo, mi się wydaje, że jak przechodzi obok faceta kobieta stukająca obcasami, to te puk puk robi na nim wrażenie" | ja myślę, że wrażenie robi widok opiętego, umięśnionego tyłka. zaprawdę, jeszcze ŻADEN facet nie patrzył mi na buty. | oni naprawdę mają to w poważaniu, możesz równie dobrze sobie stukać nawet kosturem albo laską niewidomego :D

Gość dawny cream
w szpilkach czy w balerinach nie wazne,wazne aby sie podobała i była chetna

"w szpilkach czy w balerinach nie wazne,wazne aby sie podobała i była chetna" | dokładnie, to jest kwintesencja :) i to zupełnie serio. | między ludźmi coś iskrzy albo nie, niezależnie od butów i innych pierdół. ja się już dawno przestałam przejmować takimi pierdołami, które naprawdę w życiu nic nie znaczą.

Ale takie pierdoły są w stanie dać komuś odrobinę szczęścia, przyjemności. Należy cieszyć się w życiu małymi rzeczami. Bo tych wielkich czasem brakuje.

Gość gość
Jak faceci preferuja szpilki to niech w nich chodza.

Huk jak feministki zaczną chodzić w sandałach i skarpetach to ja szpilki założę . Na początek niższe jakieś .

A ta dalej o szpilkach jakby tylko 2 rodzaje butow byly😴 Poza tym szpilki to buty damskie, a nie meskie. A po trzecie pytanie brzmialo "co faceci mysla o balerinach", wiec powiedzialem. Chodzic mozesz sobie nawet w welnianych papciach, to Twoja sprawa.

Błękitna ja i tak aseksualny jestem bo i facet i dojrzały a na wyższych to chodzić nie potrafię jeszcze .