Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczlala

Dziewczyny w balerinach

Polecane posty

Gość pomaranczlala

Co o nich sądzicie panowie? Podobają Wam się? Serio ciężko wytrzymać cały czas w obcasach. Tzn. dać się da, ale noga potem strasznie zdeformowana.

Gość gość
mi się nie podobają:o poza tym zapewniam was że istnieje cała masa butów które nie są ani szpilkami ani tymi płetwowatymi kapcioszkami🖐️

Gość gość
faceci w wiekszosci tez sie ubieraja aseksualnie :O

Czasami zwracam uwage na buty lasek na ulicy i nie przypominam sobie, zeby podobaly mi sie jakiekolwiek baleriny. To sa botki do chodzenia, ale na pewno nie sa ladne.

Gość gość
Ja uwielbiam chodzić w balerinach, w szpilkach też ale mam 178 cm wzrostu i za wysoko się czuję.

Kwestia gustu najwyraźniej. Bo przecież nie spakuję szpilek nad morze, gdzie będę spacerować po plaży i gdzie w ogóle będę dużo spacerować, przecież wykończyłabym swoje biedne stópki takimi szpilkami.

Gość a ja wyglądam lepiej w
balerinach niż szpilkach, serio, jestem wysoka i mam długie nogi i w szpilkach wyglądam tak... przesadnie, zbyt efektownie, zwracam na siebie uwagę :o

Mi się baleriny nie podobają, ale zawsze mam jedna parę w szafie, ostatnio nawet zaczęłam nosić do pracy, bo skoro nie ma brunetów, to po co się starć.

"Pomiedzy balerinami i szpilkami jest wiele innych rodzajow butow." | no i tu muszę się zgodzić z maćkiem. | ja nie miałam i nie mam ani jednych balerin, a boso nie chodzę. jest masa fajnych, wygodnych czółenek na malutkim obcasie lub niskim koturnie, na lato - mnóstwo rodzajów sandałków. w chłodniejsze letnie dni fajnie sprawdzają się też mega wygodne mokasynki. | są wreszcie różniste fantazyjne trampki, które można włożyć nawet do sukienki, na przykład takiej o sportowym kroju. a już zupełnie spokojnie można je zestawić z szortami ;) | więc naprawdę nie widzę powodu, żeby nosić coś tak fajansiarskiego jak baleriny.

Gość gość
baleriny sa dla kobiet i sa wygodne, wiec kobiety powinny i beda je nosic😴

a szpilek nigdy nie kupowałam i nie planuję - niewygodne toto i co najwyżej kostkę mogłabym sobie w tym dziadostwie skręcić. | mam na tyle fajne nogi, że nie muszę ich wizualnie wydłużać i niszczyć sobie przy okazji stawów kolanowych i zniekształcać stóp 🖐️

Gość Lulunnnnnnnn
Niech faceci pochodza w szpilkach a potem mowia......ciekawe co powiedza

Gość gość
malutkie obcasy sa dopiero aseksualne :o takie karykaturalne wrecz.

Nienawidzę butów na niskim obcasie albo na niskim koturnie, dla mnie kobieta w takich butach wygląda koszmarnie. Albo całkiem płaskie, albo co najmniej 8cm.