Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

turystka w warszawie

Polecane posty

Gość gość

hej. w najnlizszy poniedzialek, wybieram sie z chlopakiem do warszawy. wiadomo, ze na wszystkich stronach int. i we wszystkich przewodnikach sa miejsca do zwiedzenie typu lazienki, stare miasto itp. czy znacie moze jeszcze jakies fajne miejsca, w ktore warto sie udac? chodzi mi o miejsca, ktore np sa tylko w warszawie, a nie ma w innych miastach w polsce. moze jakies kina, czy cos w tym stylu. gdzies gdzie warto pojsc, czego nie ma we wszystkich przewodnikach.

Gość gość
stacja metra - nie ma takich poza stolycą :D

Gość gość
Centrum Nauki Kopernik

Gość gość
z pewnoscia odwiedze :D

Gość marcin29wwa
Warszawska praga polnoc ul.brzeska tylko nie później jak godz 22

Ze względu na architekturę to Brzeska i okolice ciekawe są ale arystokracja to tam nie mieszka .

Gość gość
dzieki. macie jeszcze jakies propozycje?

Gość gość
Wola, dawne ghetto

Gość gość
Ja ostatnio spacerowałam z chłopakiem: od mostu Poniatowskiego brzegiem Wisły do mostu Świętokrzyskiego, skręciliśmy przy Centrum Nauki Kopernikpóźniej mineliśmy bibliotekę UW i skierowaliśmy się '' pod górę'' ku Staremu Miastu - super trasa :-)

Gość gość
w poniedzialek muzea sa nieczynne.. czasem ogladasz amerykanski film i widzisz, ze ludzie sa w kinie na jakims starym szlagierze, w wawie tez tak mozesz zrobic: iluzjon filmoteki narodowej, takie kino Ci polecam. kiedys grali tylko stare filmy, teraz tez cos wybierzesz. tylko nie wiem czy w poniedzialek jest czynne

Gość gość
do lazienek kup orzechy laskowe i nakarm z reki wiewiorki, moze i oklepane ale i tak fajne

Gość gość
kompania piwna na powalu:)super klimat jak bylam zima to i lodowisko mieli wylane mozna bylo lyzwy wypozyczyc i smigac piruety po piwie

Gość gość
wpadnij na ulice Poleczki i zobacz jak samoloty nisko nad glowa podchodza do pasa :-)

Gość kókó na mónió
kompania piwna do odwiedzenia obowiązkowo, litrowe piwko i coś do jedzenia, to na koniec dostaniecie przepyszną wiśniówkę, której nie można kupić, tylko dostać na do widzenia właśnie : ) aleja radiowej Trójki, grające ławki Chopina, obowiązkowo pączki na Chmielnej, poznacie po zapachu, które to :)) I lody na Starym Mieście (naprzeciwko Samych Fusów), najlepsze na świecie! No i wiadomo, Muzeum Powstania. Warto też zobaczyć mój ulubiony mural "Człowieczy los" na Pradze : )