Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak jest nudny ehh ciągle siedzimy w domu albo chodzimy po sklepach

Polecane posty

Gość gość

Na poczatku tak nie bylo, chyba zauroczenie? wystarczyla mi sama rozmowa, spacer po parku...teraz jest do bani. Ja probuje cos wymyslic zebysmy razem spędzali czas, zawsze bylam aktywna, plywałam wyczynowo jako małolata...on basenu nie lubi. Roweru nie lubi, w ogole sportu nie lubi chyba ze biegać...ale tez nie po lasach, odludziach tylko po parku albo dookola osiedla. Do kina juz mi sie nie chce chodzic :( Jedyne co go interesuje to imprezy, galerie handlowe i zakupy no i w sumie tyle. Porażka nie wiem co robić :(

Gość gość
Zabierz go na basen, co z tego, że nie lubi. Ty lubisz Ja czasami chodzę z chłopakiem tam, gdzie w sumie on się lepiej bawi. Ale w zamian on odpłaca mi się tym samym. Może twój polubi basen.

Gość gość
trochę inicjatywy w związku dziewczyno a nie czekasz aż twój pan zapewni tobie rozrywkę!

Gość gość
To własnie facet XXI wieku - komputer, telewizor, centrum handlowe, imprezka w sobote i tyle. Wspolczuje.

Gość gość1000
ja mam tak ze swoja dziewczyna, razem wlasciwie to tylko siedzimy w domu, idziemy do galerii handlowej albo ewentualnie spacer po miescie:o do lasu nie chce bo robaki, na rower nie bo niebezpiecznie, wycieczka w góry nie bo trzeba chodzić po gorach itd na szczescie mam znajomych z którymi moge spedzac czas inaczej niz z nia.. ale ogolnie dziewczyna jest spoko i dopóki nie zacznie mi robić wyrzutów że wole spedzić czas aktywniej a nie siedziec z nią w domu to jakoś dam rade;)

Gość gość
czyli jest workiem do r****nia tylko

Gość gość
fiku mikuuu współczuję smutas.gif Przecież autorka chce na basen, na rower, tylko facet nigdzie nei chce pechowiec.gif 15.08.13 gość To własnie facet XXI wieku - komputer, telewizor, centrum handlowe, imprezka w sobote i tyle. Wspolczuje. xxxx Fiku - Samo chce nic nie da trzeba ruszyć się. gościu - takich sobie wybieracie co nie oznacza, że wszyscy są tacy więc nie wrzucaj wszystkich do jednego wora!