Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wejdzcie blagam blad w umowie o prace

Polecane posty

Gość gość

no wiec tak-mam smieciowke,co miesiac podpisuje nowa.i mam tak ze mam poczte w innym miescie niz zamieszkania bo mieszkam na wsi.i w danych mam miasto-i tam jest to miasto gdzie mam poczte,ulica-i tam mam ta nazwe miejscowosci gdzie mieszkam tylko przekreconą.nie chce podawac dokladnie zeby czasem nikt znajomy sie nie polapal ze to ja:)ale dam podobny przyklad-włodawa,a ja mam w umowie ulica włodawska,rozumiecie o co chodzi?bede miec przez to problemy?:(

Gość gość
A gdzie masz mieć problemy? Poza tym, chyba mozesz iść do pracodawcy i poprosić o poprawienie?

Gość gość
problemy bo mam tak juz wieele miesiecy powiedzialam o tym matce i ona mnie zwyzywala ze tepa idiotka jestem i bede miec problemy,no ale ja nie wiem

Gość Belle i Fontanna
piszesz do pracodawcy prosbe o zmiane danych/sprostowanie umowy gdyz podal niezgodne ze stanem rzeczywistym

Gość gość
Dlaczego nie zgłosisz tego przedsiębiorcy który cie zatrudnia.Zgłoś i napisze poprawna miejscowość.Co za problem widzisz?

Gość gość
no zglosze tej naszej babce co z umowami przyjezdza tylko ona pewnie nie poprawi bo mamy teraz taka nowa niedoj****a ze szok,a mi wstyd ze tak dluuuuuuuuuuuugo z tym zwlekalam moge miec problemy ze mam zle dane?

Gość gość
o matko, mi bez przerwy nazwisko przekrecają i wciąż zgłaszam i poprawiają. Nie wiem w czym widzisz problem. Przecież to ich pomyłka a nie twoja

Gość gośćteż
zazdroszcze ci, ze masz pracę

Gość gość
z miesiaca na miesiac strach czy bedzie nastepna umowa:/czasem pare dni w mies tylko bo to zlecenie

Gość gość
Boże święty spuść kilka gromów na tumana. Taż kiego diabła się tak telepiesz bo błąd jakiś masz w umowie? Czy ktoś ci łeb urwie jak powiesz że jest pomyłka? Ktoś będzie dochodził dlaczego jest i jak długo. Detektywów zatrudnią? Nie zauważyłaś wcześniej że tak było, zauważyłaś teraz i to zgłaszasz, poprawić muszą, łaski nie robią. Co to za problem jest? Jesteś z tych co to fobię mają społeczną???