Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

własny gabinet

Polecane posty

Gość gość

Jaki gabinet najbrardziej się opłaca? kosmetyczny,masażu

Gość gość
stomatologiczny :O

Gość gość
gabinet psychoterapeutyczny, teraz same świry chodzą

Gość gość
Masazu, bo duzo zboczencow jest

Gość gość
zamierzam założyc wlasny gabinet i zatudnic kosmetyczkę,jedna chyba wystrczy, zalożmy ze dostawalaby 40 %,a skadmam miec pewność że mnie nie oszuka?zostawić ja z\samą w gabinecie,jak to sie w polsce robi,czy musze być tam tez

Gość gość
może gabinet masażu męskich genitaliów

Gość gość
dlaczego nie któzy są właścicielami i zatrudniają kosmetyczki a nwet ich nie pilnują skąd wiedzą ze one sobie kasy do kieszeni nie chowają?

Gość gość
gabinetów jest od groma i stoją puste ludzie nie mają pieniędzy teraz trzeba kawę parzyć z expresu, serwować masaż rybkami u fryzjera, etc a laski robia tipsy , fryzury u znajomych w domu , bo taniej 150 pl paznokcie, a kumpela zrobi za 15

Gość gość
Otworzyłam niedawno gabinet, klientów kilku na miesiąc, nie wystarcza nawet na pokrycie rachunków, a o zarobku na razie nie mam co marzyć. Wszystko przez zakupy grupowe, na których nie zamierzam się ogłaszać.

Gość gość
to co opłaca się ząłożyć jaki biznes?Jestem jeszcze przed studiami,więc to i tak by bylo z apre lat...chcialam isć na ksometologie ale skoro piszecie ze puste gabinety,to na co poowinnam iść,żeby miec pracę i duzo kasy?

Gość gość
jestem na bio-chemie

Gość gość
medycyna odpada,chcialam na oklusitę wtedy na pewno mialabym duzo klientów,ale te 12 lat nauki mnie przeraża...no chyba ze nie jest tyle nauki co piszą tak zebym mogla normalnie żyć i nie zmarnować 12 lat życia :(

Gość gość
Mozesz isc na kosmetologie, ale wybierz specjalizacje podologia. Ja mialam niestety specjalizacje ogolną - zabiegi na cialo, duzo urządzeń itp. Dziewczyny ktore otworzyły gabinety typowo podologiczne mają klientów dużo.

Gość gość
na medycynę, i otwórz gabinet geriatryczny, będziesz mieć coraz więcej pacjentów

Gość gość
Jak masz dosyc dobry mozg i lubisz wkuwac to medycyna jak najbardziej, mozesz zrobic dermatologie, a dodatkowo kosmetologie. Potem jeszcze specjalizacja z medycyny estetycznej i na brak klienow nie bedziesz narzekac. Wkurza mnie to ze w Polsce caly czas nie ma regulacji prawnej odnosnie kosmetologii. Czlowiek uczy sie, stara a jak otworzy wlasny gabinet to jest przez klientow na rowni traktowany jak tipsiarki po zwykłych kursach kosmetycznych. Niektorzy nawet nie wiedzą kto to jest kosmetolog i mysla ze to kosmetyczka po studiach.

Gość gość
Mysle, ze geriatria to dobry pomysł, ale na razie nie na polskie warunki. W Polsce osoby starsze niestety nie mają kasy na lekarzy.

Gość gość
Ja założyłam własny gabinet kosmetyczny, który tak bardzo chciałam mieć, kupiłam troche sprzętu, trochę mebli biurowych kilka dizajnerskich krzeseł np. tak jak to http://lobbysklep.pl/Krzeslo_Fano_nowy_styl i od miesiąca nie mogę wyrobić się z grafikiem, ładny salon dzięki meblom i umiejętności to dobry pomysł na biznes ;)

Gość gość
ja tam uwazam, że jeśli gabinet to medyczny jest najbardziej opłacalny - jeśli przebrnie się studia mozna mieć dość ładne zarobki, sprzętu medycznego na rynku nie brakuje, chociażby tutaj http://www.donau.com.pl a ludzie chorować i potrzebować lekarza będą zawsze.

Gość gość
okulistyczny lub optyczny, ale do wykonywania zawodu wiadomo że trzeba mieć odpowiednie kwalifikacje. No chyba, że ktoś będzie za ciebie pracował. W Poland Optical http://www.polandoptical.pl/ znajdziesz cały potrzebny sprzęt: autorefraktometr, lampy szczelinowe i inne

Gość gość
W tej sprawie możesz skontaktować się z firmą www.forspagroup.pl Prowadzą profesjonalne doradztwo biznesowe w temacie produktów i wyposażenia salonów kosmetycznych/spa. To specjaliści w swojej branży.

Gość gość
Medycyny etetycznej

Gość gość
Moja siostra ma gabinet medycyny estetycznej i bardzo dobrze prosperuje. Na samym początku wzięła na niego spory kredyt który już prawie ma cały spłacony także mówi samo za siebie. Jest to gabinet z prawdziwego zdarzenie z samym nowoczesnym sprzętem i wykwalifikowanymi pracownikami. Pracowników cały czas rozwija wysyłając na szkolenia między innymi do Elsaftawy Training Center www.elsaftawy.pl. Także jej się udało.

Gość gość
Ja mam swój gabinet stomatologiczny i pracy mi nie brakuje, ale początki wcale nie były łatwe zwłaszcza, że wyposażenie takiego gabinetu nie jest najtańsze. A niedawno zainteresowała mnie oferta firmy Emka http://ekoemka.com.pl/. Poza odbiorem odpadów medycznych oferują tez sprzedaż artykułów niezbędnych do wyposażeniu gabinetów lekarskich, klinik medycyny estetycznej czy salonów urody. Warto zerknąć jeśli pracujecie w branży medycznej.

Gość gość
Własny gabinet to swietna sprawa! Ja niedawno zalozylam gabinet ortodontyczny! Wyposazenie kupowalam w http://www.holdental.pl/ i juz teraz idzie mi naprawde swietnie. Zastanawiam sie nad otwarciem tez protetyki:)

Gość gość
Ja od dawna kocham szynszyle. Mialam jedna juz jako nastolatka! Postanowilam wiec zalozyc cal ahodowle. Firma http://fermaszynszyli.pl/ pomagala mi w zalozeniu tej hodowli. Teraz prosperuje juz sama.

Gość gość
Przy zakładaniu różnego rodzaju gabinetów często potrzebne są wszelkie materiały różnych kategorii, jak chociażby tkaniny powlekane, często tak przydatne w tej branży. Warto zajrzeć pod adres http://www.pionier-jawor.pl/ , gdzie przy tak zroznicowanej ofercie moze sie okazac, ze jeszcze wiecej elementow moze sie przydac!

Gość gość
Zawsze gabinety kosmetyczne będą cieszyły się powodzeniem. Ja skończyłam szkołe kosmetologiczną i mam w domu własny gabinet. Jeżeli chodzi o rzeczy higieniczne to wszystko kupuję z tego sklepu medycznego www.emka-sklep.com.pl.

Gość gość
Przy zakładaniu jakiegokolwiek gabinetu należy postawić na odpowiednie stroje. Mój gabinet zaopatrywany jest w odzież ochronną i wyroby chłonne z oferty www.zak-med.pl , której jakość jest fenomenalna. :)

Gość gość
Gabinet kosmetyczny to interes, który szybko się zwróci i jest bardzo opłacalny. Polecam Ci z własnego doświadczenia, jedynym problemem było dla mnie znalezienie odpowiedniego wyposażenia. Z czasem trafiłem na ofertę http://profi-med.eu , których sprzęt do dziś sprawuje się doskonale! Koniecznie odwiedź ich www.

Gość gość
Ja bym raczej stawiała na gabinety medyczne - ok, wiadomo, wymaga to ogromnego nakładu pracy i ciężko zdobytej wiedzy, ale ma swoje efekty i według mnie jest opłacalne. Sama działam w branży medycznej kilka lat, nowoczesne technologie są tutaj dużym wsparciem. Warto zainwestować w dobrej jakości sprzęt medyczny, znaleźć sprawdzonego dystrybutora takiej aparatury. Ostatnio bardzo pozytywnie jestem zaskoczona współpracą z http://www.mesi-abpi.pl/ - zakupiliśmy u nich nowoczesne urządzenia ABPI, dzięki czemu nasza przychodnia mogła poszerzyć ofertę o badanie wskaźnika kostka-ramię w naprawdę komfortowych warunkach.