Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic za friko

co zrobiłam zle

Polecane posty

Gość nic za friko

Mój już w tej chwili były chłopak zdradzał mnie chyba z każdą dziewczyną napotkaną po drodze do pracy i nie tylko. Od początku znajomości wiedział że zdrada jest czymś czego nie wybaczę. oczywiście zgadzał się ze mną że on tego również nie wybaczy a t jak się okazuje zdradzał mnie non stop.Masakra już nikomu nie można w tym świecie ufać i wierzyc. Faceci to jednak swinie!!!!

Gość świnia jakich mało
chrum chrum :P

Gość SZTUKA NA RAZ
nic za wyjatkiem zaufania komus kto bawi sie twoim zaufaniem

Gość Ricola
Moze to nie w tobie problem tylko w nim. Jak mozna zdradzic swoja dziewczyne? Boze, ja sobie nie wyobrazam zebym mogla zdradzic mojego chlopaka albo on mnie. Moj od poczatku powtarza, ze nie ma zdrady bez powodu, a ze jak juz jest to zwiazek dalej nie ma sensu, bo skoro zrobilo sie to raz to mozna kolejny

Gość nic za friko
Nie mogę sobie tylko darować tego że nie słuchałam innych jak mówili że nie wart,że sa inni lepsi. Klapki na oczach. Za każdym razem go broniłam w każdej sytuacji a nie daj Boże jakby ktoś coś na niego wyjechał. Idiotka ze mnie jak nic.

Gość gość
WSZYSTKO ZROBIŁAŚ ŹLE!!! - związałaś się ze szmatą nie facetem - przymykałaś na wszystko oczy - nie masz do siebie szacunku

Gość gość
możesz się jeszcze ogarnąć

Gość 2003
ty nie zrobilas nic zle, tylko on jest niedojrzaly, nieuczciwy i albo jeszcze nie rozumie na czym polega zwiazek milosny, albo nigdy tego nie zrozumie, bo jest przyslowiowym pustym roochaczem.

Gość nic za friko
Z moich info to zdradzał mnie non stop ja tylko byłam jego bankomatem. jak trzeba było kase to do mnie, nie było się gdzie zatrzymać i gdzie przekimać to też u mnie,ale miłości szukał u wszystkich innych.

Gość 2003
zauroczylas sie nim, moze to pierwszy chlopak, zauroczenie cie zaslepilo, stad nie bylas w stanie normalnie odbierac rzeczywistosci i dzialac w swoim wlasnym interesie.

Gość gość
faktycznie - idiotka z ciebie niewąska!!!

Gość gość
jesteś bogatsza o to jedno doświadczenie. ale nie dawaj już się robic w ciula więcej

Gość nic za friko
Ogarniam się powoli Gościu ale to nie jest takie proste. Wiesz jak zaufasz pierwszy raz to pozniej ciezko jak cie ktos wytawi:(

Gość nic za friko
No to był ten pierwszy taki poważny w każdym znaczeniu tego słowa.Za to on w swoim działał calkiem całkiem i nawet dobrze mu to poszło. Wypłukał mnie z kasy i reszty wiary w ludzi.

Gość gość
Nic nie zrobisz, to jego wina. Faceci tak robią. Tylko także nie rozumiem po co. Jeśli nie chcą mieć jednej dziewczyny bo lubią sobie poruuchać to nie muszą się przecież wiązać prawda? Dziwne to.

Gość nic za friko
No ja też tego nie rozumiem za bardzo, moj po prostu chyba potrzebowal bankomatu,noclegowni a ja mu to dawałam i nie tylko. szkoda że tak pozno sie obudziłam

Gość tak to widzę
moja droga,zaskocze cię ... Kobiety też zdradzają! WoW nie? I co, to też świnie nie?

Gość nic za friko
A co nie swinie? Zdrada to zdrada nie wazne kto zdradza. To jest rzecz ktorej nie ogarniam. Kochasz kogos i zdradzasz? To strasznie płytka ta twoja miłość jeżeli się posuwasz do czegos takiego.

Gość tak to widzę
ja wychodzę z założenia że ten kto kocha ten nie zdradza. Z miłości wynika wierność i zaufanie a on od początku Cię oszukiwał i nie kochał. Wykorzystał Twoje zaufanie. Fakt świnia, ale każdy może zdradzić,zarówno mężczyźni jak i kobiety. Długo z nim byłaś? W jakim jesteście wieku?

Gość gość
Czesto tak jest, ze jak facet ma okaje to nie przepusci :-D

Gość nic za friko
Byliśmy razem rok. Od samego poczatku twierdził ze kocha i w ogole a tu taka lipa.

Gość nic za friko
no moj to chyba zadnej nie przepuscil. A pozniej przychodzil do mnie i ze mna tez sypial. nimfoman chyba jakis byl

Gość gość
Moj dziadek tez byla taki. Wszystkie babcie przed nim uciekaly :-D

Gość nic za friko
to babcia miala przerabane:)