Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość english tutor

15latka i 33latek

Polecane posty

Gość english tutor

Mam 33 lata i udzielam korepetycji z angielskiego. Przychodzi teraz do mnie taka małolata, trzecia gimnazjum, 15 lat skończone. Cały czas uśmiecha się zalotnie, gładzi włosy, oczka puszcza, nogę na nogę zakłada tak, żebym zobaczył co nieco, a nawet całkiem sporo. Wyraźnie nie w głowie jej nauka. Jest przy tym bardzo ładna i zgrabna. Wacka mam ciągle na baczność jak ją uczę. Teraz pytanie: r****ć czy to będzie przesada?

Gość czdsds
heh masakra :Pkoles wez sie ogarnij to sie nazywa pedofilstwo

Gość wtymwieku
to powinieneś od Wielkanocy dyndać na krzyżu jak Jezusek, a nie doopce myśleć, staruchu

Gość english tutor
wiek przyzwolenia w Polce to 15 lat, więc pełen legal :)

Gość english tutor
Podobają mi się też 11 - letnie i 13 - letnie dziewczynki, 15 letnia też jeszcze ujdzie, czy to nie jest przesada?

Gość english tutor
to wyżej to podszyw

Gość english tutor
Ogólnie to dziewczynki 11 - 15 latek są sweet :)

Gość english tutor
choć ostatnio spoglądam pożądliwie nawet na pięciolatki.

Gość english tutor
spadaj buraku powyżej, ona sama tego chce i nie jest to niezgodne z prawem..

Gość gość
zacznij od swojej corki bedziesz mial porwnanie aaa zony nie zapomnij poinformowac :D

Gość english tutor
nie mam żony, ani córki

Gość english tutor
gdy mijam sąsiadkę z roczną córeczką w wózku, lubię zaglądać do tego wózka i wyobrażać sobie...sami wiecie co.

Gość english tutor
dobra koniec tematu, bo jakiś matoł się podszywa a co do kursantki to chyba się skuszę na nią, współżycie osób w tym wieku nie jest zabronione..

Gość pan prokurator
Proszę bardzo, ale potem radzę ci się skusić na dobrego adwokata.

Gość english tutor
haha pan prokurator, a prawa nie zna

Gość gość
może ona po prostu robi sobie z ciebie żarty żeby sie posmiac i wyglupia a ty sie tylko skompromitujesz jak pokazesz ze bierzesz to na powaznie.. omg

Gość english tutor
ja po prostu wyglądam jak milion dolarów, oglądają się piętnastki, oglądają się trzydziestki, oglądają się pięćdziesiątki..

Nie słuchaj kafeteryjnych poczwar i niskich garbatych prawiczków. Ty chcesz przejść od razu do rzeczy ale możesz zle to odbierać. Takie zachowania nastolatki to kokietowanie nie musi to być zachęta do tego że ona chce od razu się d*pczyć. Ona pewnie nigdy tego nie robiła (zakładam) jak będziesz chciał od razu przejść do rzeczy może się onieśmielić. Zacznijcie subtelnie od całowania, wybadaj sytuacje a nie od razu.

Gość english tutor
Dobra przyznaję że ten temat to prowo, bo widzę że się kafeteriański lud spina niezdrowo. Z drugiej strony prawda jest taka, że taki scenariusz jest realny, a wasze 15-letnie córki mogą r****ć się z 60-latkiem i to zgodnie z prawem..

Gość gość
bierz co daje ja mialam 16 lat moj maz terazniejszy mial 28 i przezylismy bardzo fajne chwile milo wspominam i cenie sobie.

przelecisz ją bo sama będzie tego chciała, potem ona tego pożałuje i zgłosi g.w.a.ł.t i co wtedy zrobisz? Mało ci łatwych panienek w twoim wieku? Idź na disco to zaraz się jakaś znajdzie. Widać że masz pusto w głowie tak jak ta nastolatka. Albo jakiś gimbus się bawi w prowo...

Gość Crazy 15latka
heh nie wieze to co widze :P heh podobam ci sie ??:D

Gość I co z tego że mogą się ruchać
Jeśli dziewczyna ma cycki, owłosioną piczkę, okres i chęć na kutasa, to dlaczego nie? Te wszystkie objawy to wzywanie natury na ruję... to już nie jest dziecko, tylko osoba z potrzebami seksualnymi. Lepiej, żeby 15 latka z chcicą straciła cnotę z doświadczonym 30 latkiem, niż z zapryszczonym rówieśnikiem, który przerżnie ją jak kłodę, a potem będzie się chwalił kolegom w gimnazjum jaka z niej d****a bo mu d**y dała 🖐️

Gość english tutor
Tak podobasz mi się ... Ta delikatna dziecięca buzia, małe rosnące cycuszki, brak owłosienia łonowego, słodki dziecięcy głosik. Pożądam Cię!

Czasami stoję pod szkołą i obserwuję przez lornetkę dziewczynki z pobliskiego gimnazjum, robiąc w tym czasie ... domyślcie się co :)

Czasami częstuję cukierkami te dziewczynki , uśmiechają się wtedy do mnie łądnie... tak zalotnie powiedziałbym:) Czy mają ochotę na seks ze mną?

Drogi podszywie, ciebie w dzieciństwie musiał jakiś ksiądz na plebanii winem mszalnym upić i chędożyć, skoro masz taką traumę 🖐️

Gość gość
uważam że jeśli jest chętna i ona tego chce to korzystaj ,.... przecież 15 latka to obecnie istota stworzona do sexu

Gość 15 latka z rana
jak śmietana :classic_cool:

Gość english tutor
ostatnio jak pracowałem w złobku jako pomoc do sprzątania-pewna małolata no moze miala z roczek-patrzyla na mnie lubieznie i krzyzowala nozki...myslicie ze to nie grzech? przeciez wyglada na to ze sama tego chce.