Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrobiłam to i

nie wierzę w to co się przed chwilą stało

Polecane posty

Gość Zrobiłam to i

Wyjechaliśmy wczoraj do domku letniskowego pod miastem w kilka par - sami starzy znajomi. Kupiony wczoraj alkohol jakiś czas temu się skończył, a nikt specjalnie nie wykazywał ochoty żeby udać się do sklepu chociaż jest tam może z 15 minut drogi na piechotę. Mój facet był akurat zajęty od jakiejś godziny rozmową z koleżanką, co już mnie powoli wnerwiało. Jej facet żartem zaproponował, że w takim razie możemy skoczyć do sklepu we dwójkę, że nie będziemy im przerywać. Zgodziłam się i wracając zaliczyliśmy szybki numerek w lesie. Niczego nie planowałam, wszystko działo się bardzo szybko. Jak wróciliśmy zobaczyłam mojego faceta jak obściskuje się z tamtą koleżanką! Jej facet widząc to powiedział ,,ona tak ma po pijaku, ale na nic więcej nie pozwoli''. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć - gość widzi swoją dziewczynę z innym i nie reaguje. Może mają jakiś układ, a ja dałam się w to wkręcić? Żeby nie było nie czuję wyrzutów sumienia - właśnie zrozumiałam, że mój facet to s******, który żdnej okazji sobie nie odpuści.

Gość gość
a ty nie lepsza.

Gość gość
Na jak dlugo pojechaliscie na domki?

Gość gość
Nie win go tylko spojrz co sama zrobilas... Ciekawe co on powie na twoj skok w bok. Oboje zrobiliscie blad ale ty poszlas od razu na calosc. Raczej taki zwiazek nie ma szans przetrwania

Gość NatkaSalatka
Eee tam. Marne prowo. Taka jestes wkurzona tym, co sie przed chwila stalo? Kobieto, piszesz, ze jestes na domkach, jest tam jeszcze kilka innych par i pierwsze co po takiej akcji, odpalasz kompa, wlaczasz kafeteria.pl i zakladasz temat. IDIOTS, IDIOTS EVERYWHERE.

Gość gość
Nie bój żaby - popuścisz tam szpary jeszcze nie raz...

Gość Zrobiłam to i
Ale to nie był pierwszy raz, on zawsze jak jesteśmy gdzieś na imprezie odwala takie numery, ogląda się za innymi laskami na ulicy. Przy tym myśli, że jest niezastąpiony - w łóżku i poza nim. Zawsze pije na umór i dopiero wtedy ma ochotę na seks ze mną, mam już dosyć jego wiecznego flaka. Nie wiem, moze chciałam poczuć wreszcie coś innego, napalonego samca, zemścić się za te wszystkie jego flirty. Nie czuję wyrzutów, bo wracam, a on nawet nie raczył zauważyć, ze zniknęłam na godzinę z jego dobrym kumplem. Właśnie otwiera wódkę, którą kupiliśmy i polewa wszystkim! A ten jego kolega głupkowato rechocze i szepcze coś do ucha swojej dziewczynie i razem się z tego śmieją.

Gość gość
dobrze zrobiłaś .. przynajmniej miałaś chwilę przyjemności ....sexualnej .... tylko aby z tego bachorów nie było ...!!!!

Gość gość
pasujecie do siebie :)

Gość Zrobiłam to i
Jutro rano stąd wyjeżdzam, postanowiłam. On nawet nie przyszedł na górę, nie wiem czy jeszcze pamięta, że przyjechał tu ze mną. Ludzie, których znam od 4 lat okazali się bydlkami. Właśnie tańczy z inną laską, z którą się przyjaźniłam. M., z którym byłam na zakupach siedzi ze swoją dziewczyną i co jakiś czas się głupkowato śmieją. Czuję, że muszę się upić i położyć spać, ale nie chcę schodzić na dół i robić z siebie pośmiewiska. Jestem szmatą, wiem.