Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama przemkaaaa22

czy to jest grzybica pochwy

Polecane posty

Gość mama przemkaaaa22

od kilku tygodni mam pewnien dyskomfort TAM....tzn dosc spore uplawy,specficznie smierdzące:O jak zdechla ryba... nie nosze wkaldek bo mi podrazniaja skorę...wiec jak mi cieknie ta zolta wydizelina to zmieniam majtki czasami co godzine (wiem ze Przemek je zawsze kradnie i wącha wiec szybko musze prac)...:O no i to trwa od kilku tygodni...tydzien temu dostaalam okres...i MIMO BOLU MENSTRUACYJNEGO czulam taki komfort ze nie mam rybiego zapachu i ze podpaskę moge sobie zmieniac co 5 godzin...a nie majtki co godiznę:) i co...okres sie mi skonczyl 2 dni temu... i znowu te uporczywe uplawy i rybi zapach ...:O isc do ginekologa czy wy tez tak macie??? nie opieprzy mnie ze mam 48 lat i pierwszy raz w wzyciu przyszlam???:O a moze nie isc tylko sobie czosne wlozyc??? i jakies szamanskie zaklecie powiedziec?...w sumie to wkaldalam juz kilak rzeczy....moze mi jaakas tam zostala?

Gość mama Przeeeeemkaaa22
nie nie bylam, a po co? to nie bylo planowane dziecko....nawet nie chcieismy go ze Stachem...ani z Henkiem ani z Wiciem.:O urodzilam sama,w nocy ,w oborze i dziecko chcialm podrzucic siwni zeby je wychowala...ale maciora nie dala sie nabrac :O no ale ja nie o tym....czy to jest grzybica pochwy??? wkurza mnie juz ten rybi zapach...czuje go nawet przez gumowe Wędkarskie spodnie :O

Gość mama Przeeeeemkaaa22
ja go nie nosilam pod sercem...jakos mi tak dziwnie z d**y wypadł :)