Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co_lepsze_on

Jaka praca najleszpa wg Was

Polecane posty

Gość Co_lepsze_on

Jestem umówiony na kilka rozmów kwalifikacyjnych. Nie wiem na jakie stanowisko najbardziej liczyć i starać się. 1) DORDCA KLIENTA (sklep) 2) OPERATOR WOZKA - MAGAZYNIER 3) PRACOWNIK PRODUKCJI Najlżejsza fizycznie praca to opcja nr 1 ale jest mały problem. Jestem trochę nieśmiały. Opcja nr 2 wydaje się interesująca ale pewnie zarobkowo bardziej korzystna będzie nr 1. Nie wiadomo też jakie tempo pracy w magazynie może mnie spotkać. Skończyłem germanistykę (licencjat). Czy ktoś może mi doradzić ? Albo był w podobnej sytuacji ?

Gość gość
wątpie żebyś dostał jakąkolwiek. chyba że u wujka to możesz przebierać. PO wodzenia :)

Gość Co_lepsze_on
Na razie jestem zaproszony na 2 rozmowy kwalifikacyjne a wysłałem tylko 5 CV i po tygodniu już się odezwali pracodawcy. Tylko nie wiem co byłoby dobre dla mnie.

Gość A skąd my to mamy wiedzieć
To zależy od twoje charakteru, osobowości, ambicji. Myślisz ofermo, że ktoś na forum podejmie za ciebie decyzję?

Gość Co_lepsze_on
Najlepsza byłaby jako doradca klienta. Problem jest taki ,że nie przepadam zbytnio za kontaktem z ludźmi i jestem trochę nieśmiały.

Gość Jak jesteś nieśmiały
To pracownik produkcji. Po roku zryje ci banię, ale co tam :classic_cool:

Gość Co_lepsze_on
Hmm.. aż tak źle jest na produkcji ? Chociaż znajomy mi wspominał ,że ta praca otumania (on pracuje w UK w fabryce na taśmie).

Gość Co_lepsze_on
Może ktoś napisze na własnym przykładzie ?

Gość gość
Podtrzymuje wątek. Proszę o wypowiedzi....

Gość gość
Nie wolalbys zostac tlumaczem, nauczycielem czy czyms takim??

Gość gość
Po tygodniu to dla ciebie "już"? Ja po tygodniu to miałam pracę, a nie rozmowy kwalifikacyjne... A jak ją zmieniłam, to następną dostałam po dwóch dniach.

Opcja nr 1 to dla mnie byłaby najgorsza praca, może oprócz handlu obnośnego i telemarketingu :p na Twoim miejscu wybralabym operatora wózka, wszyscy to chwalą tzn moi znajiomi którzy pracują na produkcji itd że się nie napracują a pensję mają ok...ale trzeba mieś uprawnienia