Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greczynka33

Miłość grecka jako metoda antykoncepcyjna

Polecane posty

Gość greczynka33

Witajcie. Odstawiłam tabletki bo źle się po nich czułam. Mamy 8miesięczną córkę i na razie nie planujemy kolejnego dziecka. Ginekolog poradził mi npr plus prezerwatywę i miłość grecką w dni ewidentnie płodne. Tylko ja nie mam do tego przekonania :( Czy któraś z Was zabezpiecza się w ten sposób?

Gość gość
złóż spiralę

Gość gość
anal jako metoda antykoncepcyjna to jakis poroniony pomysł..

Gość greczynka33
Spirala miedziana odpada,bo jestem uczulona, a ta z hormonami też nie wchodzi w grę :( Najlepiej byłoby wyjechać za granicę i podwiązać jajowody lub u męża nasieniowody,ale za 2-3lata chcemy drugiego dziecka :O Po drugim porodzie jedno z nas się wysterylizuje,ale do tego czasu... Ja dotąd nie uprawiałam miłości greckiej i mam pewne obrzydzenie :O Ale lekarz uważa,że to najlepsze rozwiązanie. Ewentualnie post przez te kilka lat :(

Gość gość
Czyli rozumiem że sex u was jest tylko by zadowolić męża. Gratuluje. To już wolałabym w te dni płodne całkiem sobie odpuścić.

Gość greczynka33
to sobie odpuść i s********j!!!

Gość gość
Może twój mąż to pedał że odbyt go podnieca? Fuj!!!

Gość greczynka33
taki pedal jak Ty d****a:D

Gość gość
skoro zle sie czułaś po tabletach, to znaczy ze były niewłasciwie dobrane- zmień niezbyt mądrego lekarza, a nowy dobierze odpowiednią metodę antykoncepcji

Gość greczynka33
Wypowiedź z 8:14 i następna nie są moje :O Tabletki miałam dobrze dobrane-na podstawie badania poziomu hormonów. Po prostu mój organizm źle znosi takie ingerencje. Seks jest DLA MNIE bardzo ważny. Mam duże potrzeby. Gdyby był tylko dla męża to zdecydowalibyśmy się na miłość francuską. Ale że ważna jest moja satysfakcja, dlatego wchodzi w grę miłość grecka. Ja mam orgazmy pochwowe,a nie łechtaczkowe,więc abym ja była zadowolona musi dojść do penetracji. Tylko dotąd nie próbowałam w taki sposób i wydaje mi się to mało higieniczne.

Gość gość
przeciez pozostają gumki

Gość gość
dla mnie to dziwny lekarz skoro proponuje seks analny

Gość gość
ale ty głupia jesteś.....

Gość greczynka33
Prezerwatywę też proponował o już czym pisałam. Ale jak dla mnie seks w gumce wcale nie jest przyjemny :O Dlatego miłość grecka ma być alternatywą dla prezerwatyw. Poza tym i tak mogę tylko te bez lateksu,bn na lateks jestem uczulona :( A stada 10 dzieci mieć nie chcę. Do tej pory przez 6 lat stosowaliśmy stosunek przerywany,ale było dla nas dopuszczalne,że mogę zajść w ciążę,a teraz już nie. Przynajmniej nie teraz. Udało nam się nie wpaść i dziecko było planowane,ale wiadomo może udawać się 100 razy a za 101 klops. Tym bardziej,że nasze nastawienie się teraz zmieniło.

Gość gość
Jak nie mozesz pigulek czy gumek sa zele plemnikobojcze, plastry implanty i szklanka wody zamiast ;) temat pachnie prowokacja bo watpie zeby tak lekarz zaproponowal. Milosc grecka tez.wiaze sie z ryzykiem hemoroidy uszkodzone zwieracze nietrzymanie gazow chcesz sie na takie cos decydowac?

Gość greczynka33
Dlaczego głupia? Bo mam potrzeby seksualne? A nie jak kłoda leżę i czekam aż mąż skończy?

Gość gość
Marne prowo,zaden lekarz noe poleci analu bo kazy wie ze nie jest zdrowy i prowadzi do licznych powiklan,jak hemkroidy czy wypadanie odbytu. To nie twoj sasrany mezulek sie zaszczepi

Gość greczynka33
Żele i pianki mają znikomą skuteczność. A plastry i implanty to ANTYKONCEPCJA HORMONALNA! Lekarz uprzedzał mnie o ryzyku, ale w momencie kiedy to będzie 1 czy 2 razy w mcu to ryzyko jest nieznaczne.

Gość gość
Pleciesz bajki dla potłuczonych. Sama napisałaś:"Żele i pianki mają znikomą skuteczność. " A anal w dni płodne np to jest skuteczny? "ale w momencie kiedy to będzie 1 czy 2 razy w mcu to ryzyko jest nieznaczne."Totalna bzdura. Zmyślasz, zakładasz prowo i myślisz,że tutaj wszystko przejdzie Nie wszystko, minimum prawdy zawsze musi być, a ty nie dosć,ż enie uslyszałaś niczego takiego od lekarza, to jeszcze farmazony wypisujesz o skuteczności.Ogarnij się

Gość gość
Prowo,po co sie wciagacie po grecku :D

Gość gość
Żeby nie było nudno proponuję sex multi-kulti: na zmianę po francusku ( do ust), po grecku ( anal) i hiszpańsku ( między cycki) :D

ja nie widze problemu, skoro to sie tyczy jednego czy dwoch razow w miesiacu, to sobie w te dni odpusc lub uzyj gumki.

ja nie widze problemu, skoro to sie tyczy jednego czy dwoch razow w miesiacu, to sobie w te dni odpusc lub uzyj gumki.