Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazenowana obserwacjami

POLSKIE MATKI TO KRETYNKI

Polecane posty

wlasnie wrocilam znad morza i to, co tam widziałam to jakas masakra...nie zebym nie miała co robic tylko obserwować innych, ale tyle sytuacji nie da się przeoczyć 1. niemowlaki kapia w zimnym morzu 2. dzieci w samych pieluszkach, podczas, gdy ja w bluzie(bo bardzo wialo) 3. gofry dla maluchow to norma 4. wielkie halo, gdy rachunek w restauracji wyszedł powyżej 100zł:D jaja

5. ciagle krzycza na dzieci, czasami nawet bez powodu(taka pewnie już ich natura), a na męzów:D(chyba,zeby się popisac, kto rzadzi:D)

tak całkowita racja WSZYSTKIE matki takie są a ten temat to wcale nie prowo tylko dokładnie przeanalizowana naukowo postawa określonej grupy społecznej...

Gość gość
Właśnie wracam znad morza i generalnie potwierdzam.poza tym plaże pełne grubasów a wszyscy wiecznie żrą...dużo też otyłych dzieci.

Gość 7 kotow
generalnie matki to kretynki kto ma pszczoly ten ma miod kto ma dzieci ten ma smrod

Gość gość
tak całkowita racja WSZYSTKIE matki takie są a ten temat to wcale nie prowo tylko dokładnie przeanalizowana naukowo postawa określonej grupy społecznej... dokładnie coraz głupsze prowokacje tutaj są

Gość gość
Z tym krzyczeniem to fakt,nie rusz!zostaw to!nie biegaj!usiac!nie dlub w tej rybie!nie jedz takich duzych kawalkow!wypij to!nie pij tego!

Gość gość
1i 2 hartuje ,dzięki temu może nie będą zdechlakami .

Gość a co to zima
A co to mróz? Widziałam dziecko gdzie było 22 stopnie a matka już swetr,adidasy,jeansy długie,bo przecież ochłodzenie z 30 stopni :D A moje w krótkich,sandałkach i nie zimnie ani spocone ;P

Gość a co to zima
no 22-25 coś około.

Gość gość
Faktycznie kretynki z takimi odzywkami mamusiek to i dzieci wyrosną kretyńskie .

Gość gość
Patrząc. się na to co rezprezentuje autorka to wydaje mi się, że jeśli wierzy w swoją teze to ma przynajmniej 5 dzieci :)

Gość gość
na plaży prawie wszyscy już przed południem chleją piwsko..... pomijam już fakt gdzie się załatwiają ( pewnie w morzu ) ale co to za patologia iść na plażę opalać się i wracać nawalonym ????

Gość gość
Jezu dobrze ze w gorach bylam.