Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KlaudiaPik

Dziewczyna poszukuje dziewczyny

Polecane posty

Gość KlaudiaPik

hej , mam 23 lata i jestem z Krakowa, poszukuje dziewczyny w podobnym wieku.Nigdy wcześniej nie pisałam ogłoszeń tego typy. zdecydowałam się jednak na ten krok, gdyż od pewnego czasu podobają mi się dziewczyny. Chciałabym tez zobaczyć swojego cudnego faceta z inną:) ,a on chciałby zobaczyć nas razem . Proponuje miłą znajomość , przyjaźń, spotkanie przy winku, z którego może zrodzić się coś fajnego.Jesteśmy fajnymi ludźmi, którym nie zależy na seksie lecz na dobrej zabawie i poznaniu czegoś nowego. Jeżeli jesteś np samotna,a masz ochotę na miłe szalone, bezpieczne chwile nie z przypadkowym facetem, a zarazem chcesz poszaleć z kobietą napisz! Nawet jeśli jesteś nieśmiała. Szczerze mówiąc dla mnie to też będzie niecodzienna sytuacja:) Pozdrawiam i czekam na Twoją wiadomość klaudiapik23@gmail.com

Gość gość
Wiesz, nie odbieraj tego za reklamę czy spam, bo jedynie chce Ci pomóc. Skoro tutaj nikt Ci nie odpisuję to istnieje taki erotyczny portal randkowy mynago pl to może warto by było tam spróbować znaleźć sobie kogoś.