Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabu555

Dieta kopenhaska od jutra

Polecane posty

Witam serdecznie. Od jutra zaczynam dietę kopenhadzką. Już kilka razy próbowałam różnych diet między innymi dieta dukana, ale za każdym razem traciłam chęci do dalszej kontynuacji. Tym razem będzie inaczej i ukończę dietę choćby nie wiem co ;) Kto się do mnie przyłączy ? Wiem, że z malutką pomocą będzie mi łatwiej :)

Gość jahooo
hej ja zaczynam tez jutro , jestem na innym topiku , dołacz sie

Gość Olcia Dubicka
Jeśli robisz coś na siłę to nigdy nie będzie efektywne a motywacja szybko zniknie ;/ Dieta musi być dobrze dobrana pod Twój tryb życia, aktywność fizyczną, styl życia itp... Jeśli masz się głodzić i zmuszać do diety to bez sensu. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.