Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GINEKOLOG PAŁYS KALISZ

Polecane posty

Gość gość

chciałabym się czego więcej dowiedzieć na temat dr Pałysa z Kalisza, wyrażcie swoje opinie na jego temat jak prowadzi ciąze itd

Gość gość
czy nikogo tu nie ma z okolic kalisza albo kalisza zseby się wypowiedział na ww temat

Gość gość
dzięki za odpowiedz;) niby opinie ma w porządku ale jednak cos tam tez jest nie do końca, już sama nie wiem czy być u niego czy isc do kogoś innego, chodziłam zawsze do gina na kontrole do dr rabiegi ona z poznania przyjezdza jets teraz na urlopie i dlatego poszłam do Pałysa

Z tego co mi mówiła znajoma, bardzo fajni są lekarze, który przyjmują gdzieś przy ul. Rajskowskiej. Jest tam też położna,która wykonuje USG jak ktoś ma problem itp :)

Gość gość
właśnie do nich chodze na rajskowska ogolnie rabiega jest w porządku ale trochę mnie wkurza ze tak mechanicznie obsługuje... ale jednak mnie wyprowadziła na prosta miałam kiedy straszne obfite miesiączki no po prostu się lało ze mnie, co doprowadzało do strasznej anemii, przez to ze jest na urlopie poszłam do Pałysa niby mnie miło przyjął i wogole ale mam wątpliwości, zobaczę jeszcze się zastanowię to dopiero pierwsze tyg