Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dzisiaj zjadłyście

Polecane posty

Gość gość

pytam, bo wydaje mi się że zbyt dużo jem napiszę co dziś zjadłam i zjem godz. 7.30 2 kromeczki z serem, szynką i pomidorem godz. 9.00 2 banany godz. 11.00 sałatka do 16 zjem 2 podwójne tosty z serem i szynką wypije jogurt pitny truskawkowy mam też brzoskwinię po 16.00 zjem obiad ryba z ziemniakami i surówką na wieczór po 19 zjem jakąś kolację małą (2 kromeczki vasy z czymś)

Gość gość
ja nic jeszcze nie zjadlam.po 12 wychodze do pracy,tam zjem moze 2 male bulki,jakis owoc i to by bylo na tyle

Gość gość
Dużo nie zjadłaś.... Ja: 7.00 - 3kanapki z szynką 10.30 - 3 kanapki z dźemem

Gość zjadaczka autorka tematu
no gość powyżej, jesteś kobietą?

Gość gość
ja dzisiaj: 10.00 - 2 kawałki makowca, 2 kanapki z serem teraz robota w ogrodzie 18.00 - jogurt naturalny, senes

Gość gość
napiszcie o tych wszystkich fast foodach i śmieciowym żarciu które zdarza wam się zjeść a nie stwarzacie pozory że tak się pilnujecie, kg z powietrza się nie biorą

Gość gość
autorko strasznie dużo jesz, jestes gruba czy masz doskonala przemiane materii?

Gość gość
ja dopiero 2 kanapki chleba pełnoziarnistego zwędzonym łososiem i jedną brzoskwinię, czuję że zaczyna mi burczeć w brzuchu

Gość gość
Ja rano zjadlam kanapke z szynka i pomidorem. Pije trzecia kawe z mlekiem i przegryzam ciastkami imbirowymi (2 ciastka). Na lunch mam kanapke z szynka i salata i brzoskwinie. Nie wiem co bede jadla wieczorem, albo kurczaka albo steka.

Gość gość
i tak każda z was podjada batoniki, chipsy i hamburgery więc po co ten temat, żeby się pocieszyć że przez 1 - 2 dni mało jecie ?

jestem gruba wazę 71 kg i 166 cm wzrostu

Gość gość
Ja jak Narazie zjadlam tylko 2 kanapki z serem żółtym i keczupem i jednego wafelka. Później nie wiem co będę jeść. Niedługo Ide na zakupy więc pewnie jak zawsze w drodze powrotnej zjem jakiegoś loda albo batonika.:) PS. nie mam nadwagi.;P

Gość gość
najlepszy sposób na niepodjadanie to taki, żeby nie mieć w domu tych wszystkich świństw batonów i chipsów, jak jestem w sklepie omijam te regały mi zdarza się podjadać żółty ser w plasterkach - lubię taki prosto z lodówki :)

ja nie słodzę herbaty i nie piję słodzonych napojów (chyba, że od czasu do czasu sok z dodatkiem cukru) lubie lody włoskie i to mnie zgubi wczoraj akurat zjadłam 3 gałki lodów

Ja zjadłam 2jaja na miękko,bułke pośladki ;) i połowe bułki typu paluch ;) Zjadłam 20min temu,a jestem jeszcze głodna :P

Gość gość
dwie kromki z jajecznica kawa z cukrem

ja jak narazie zjadlam: 5 rano- owsianka z 15 gram orzechów, 25 rodzynek 11:20 ( wlasnie skonczylam)- 2 banany, 2 mandarynki, jogurt naturalny pozniej obiad kolo 16- brokuly, dwa jajka i moze kolacja o 19- mozarella light, pomidor, ogórek schudlam 9 kilo w dwa miesiace i nie chce tego popsuc

Gość gość
eh, też muszę się odchudzić, nie mam nadwagi, ale parę killo przydałoby się zrzucić bo widzę że ubrania mam już na styk i nie chce żeby zrobiły się za ciasne

Gość Karolina300392
haha :D niektórzy wymieniają tu dwie rzeczy i piszą, że to wszystko co w ogóle dzis zjecie :D śmieszni jesteście... jakoś jak wychodzę na ulicę to nie widzę tych, co to tak nie dojadają, wręcz przeciwnie :D po co udajecie skoro i tak jesteście anonimowi ?

Gość gość
standardowo w tygodniu jem: owsianka, dwie kromeczki schulstada z serkiem, lososiem, kielkami, jakis owoc, jakies warzywo, i obiad to standardowo miesko z warzywami. Jesli wypada tego dnia dzien cwiczen to troszke bialka po treningu. dzisiaj mam wolne - w dni wolne raczej gorzej jem, poki co: 3 kromeczki razowca z warzywami i lososiem i herbata z miodem troche kurczaczka podczas gotowania zupki (kurczak ekologiczny + warzywa) na obiad wczesniej wspomniana zupka na przegryzke pewnie owoce a na kolacje przychodza znajomi wiec pewnie beda chipsy, paluszki, piwo, serki, pizza i tak caly tydzien pilnowania sie pojdzie na marne :P i tak w kolko, ciezko mi zrzucic ale przynajmniej nie tyje :P do dziewczyny ktora lubi jesc ser w plasterkach - witaj w klubie - to tez moja slabosc :) a bez slodyczy przezyje

2 bułki ciabatta + jogurt mały bananowy jogobella kawka cappucino z jakiejś tam kanapkarni zaraz napiję się coli jeszcze mam pitny jogurt bakomy ananasowy. mniam źle wyglądam, ale to kwestia braku ćwiczeń i depresji a nie kilogramów, poza tym nie mogę ćwiczyć :(:(:( na razie zdrowie nie pozwala. a zatem p******ę dietę i mam wyrzuty z tego powodu, że tak siedzę i wpierdalam. chyba zacznę się ciąć.:O

Gość gość
Dwie grahamki z serem i pomidorem na śniadanie. Kotlet jajeczny z połową porcji buraków i brokuły. A dopiero 13ta. :D Jeszcze op******ę po południu pół świniaka i będę zadowolona.

Gość gość
nic dziwnego autorko że jesteś gruba, dużo jesz dwa banany na raz ? są mega kaloryczne, same węglowodany i jeszcze sprzyjają zaparciom

Gość gość
makeithappen 9 kg w 2 miesiące to za duży spadek

Gość gość
a na kolacje przychodza znajomi wiec pewnie beda chipsy, paluszki, piwo, serki, pizza i tak caly tydzien pilnowania sie pojdzie na marne jezyk.gif x zapraszasz gości na kolację i podajesz chipsy, paluszki i serki?????? Ha ha ha ha

Gość zajadaczka autorka tematu
też uwielbiam ser żółty i potrafię sam wpieprzać

Gość gość
jeśli zastanawiasz się autorko czemu jesteś gruba to podpowiem: jesz za dużo węglowodanów, za dużo pieczywa 3/4 twojej diety to węglowodany: chleb, banany, zmów chleb: tosty, jogurt to tęż węgle, owoce: węgle, kolacja: znowu pieczywo jedz więcej chudych serów, mięsa i warzyw, ogranicz pieczywo

Gość gość
a ja zjadłam na snadanie 2 bułki z wędliną, na 2 snadanie sernik i kawa teraz obiad zupa i drugie danie i jeszcze cos słodkiego na deserek kolacyjka to jajecznica na boczku i kakao:)

Gość gość
ja tam nic nie podjadam. chipsy zjadam raz na pół roku, a batonik, to jest dla mnie, coś co jem jak mam nawał roboty i nie mam czasu ani ochoty jeść, to sięgam po batona, żeby nie paść- nie bardzo rozumiem jak można coś takiego jeść dla rozrywki, bo dla mnie, to jest dopalacz w pracy albo przed egzaminem, a nie smakołyk. dla rozrywki, to zjadam pizzę, furę makaroników albo blachę lasagne. jestem chuda[50kg 174], ale zdarzyło mi się upaść- tylko, że żarłam naprawdę dobre rzeczy i nie rozumiem znajomych, które upasły się na takich syfach typu ciastka i tanie lody z pudełka..