Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego moja mama ukrywała przede mną prawdę

Polecane posty

Gość gość

Cały czas żyłam w przekonaniu, że mąż mamy jest moim ojcem ale to okazało się nieprawdą. Ten człowiek często bił mnie, poniżał, obrażał i upokarzał przy każdej możliwej okazji. Z moją młodszą siostrą też nie ma lepszego kontaktu ale jej aż tak źle nie traktuje i jej nie bije za byle co. Zwierzyłam się z tego mojej koleżance. Pierwsze co jej przyszło na myśl to to, że być może jestem adoptowana. Jestem jednak zbyt podobna fizycznie do mamy ale ojca mogłam mieć innego. Też dał mi do myślenia fakt, że mama nigdy nie mówiła mi jaką mam grupę krwi. Zawsze mówiła, że nie robili mi tego badania i zmieniała temat. Koleżanka namówiła mnie żebym sama zrobiła to badanie i porównała z grupą krwi rodziców. Moja mama ma grupę krwi 0+, jej mąż A+, a mi wyszła grupa B-. Dla pewności powtórzyłam to badanie w innym laboratorium i wynik się potwierdził. Po skonsultowaniu tego z lekarzem wyszło, że na 100% on nie jest moim ojcem. Niestety wszystko musiałam robić po kryjomu bo wiedziałam, że moja mama pokłóciłaby się tylko ze mną i nic mi nie powiedziała. Grzebałam w różnych dokumentach ale nic nie znalazłam. Niedawno kłóciłam się dość ostro z mamą, nie wytrzymałam i powiedziałam jej, że wiem o wszystkim. Gdy emocje opadły powiedziała mi, że miała mnie ze swoim wykładowcą ze studiów. Jestem w szoku i nie mogę w to uwierzyć. Nic więcej nie chciała mi powiedzieć.. Drążenie tematu nie ma sensu bo mama tylko się wkurzy i nic mi nie powie, a ciekawi mnie to wszystko. Dlaczego to ukrywała przede mną i tym facetem, on nawet nie wie, że ja istnieje.

Gość gość
zapewne ze strachu

Gość gość
moze Babcia cos wie? moze komus zwierzala sie? jestes dorosla, wiec powinna powiedziec Ci kto to duzo czasu minelo

Gość Miranda etc
przecież wiadomo, że kiedyś były inne czasy. Pewnie Twój biologiczny ojciec miał żonę być może dzieci a wtedy panna z dzieckiem to był wstyd. Pewnie cieszyła sie, że chciał ją jakiś facet - kobietę w ciąży - i dlatego nic nie mówiła. Dziwię sie trochę, że teraz też Ci nic nie chce powiedzieć. chyba zbyt długo żył w kłamstwie i nie chce zmieniac swojego dotychczasowego życia.

Gość gość
Moi dziadkowie już nie żyją.

Gość gość
Chyba za bardzo wczułaś się we wczorajsze oglądanie tylko dodałaś coś od siebie...