Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TANCEEEELR

Widzialem dzisiaj w markecie dwu metrowa kobiete

Polecane posty

Gość TANCEEEELR

dosłownie wszyscy się na nią patrzyli jak na dziwoląga.. przesrane ma taka d**a, do tego szczene miała wysuniętą jakby była na sterydach .. c**j wie, może to jakis transwestyta?? ohyda !!

Gość gość
Ja miałam w szkole nauczycielke od biologii, tez chyba ze 2 metry. Najwyższy chłopak miał u nas 197cm a ona była jego wzrostu na oko, on szczuply a ona ..masywna baba, wielkie łapy, duze cycki :D no ale z twarzy była bardzo ładna, delikatna uroda i spokojny głos ;) tylko ciało XXXL :D

Gość gość
no i co cieszysz się z tego komcia? wczuj się w sytuacje zamiast plotkować glupia c.po

Gość gość
anna german tez była wysoka a miała swoich adoratowow. jednemu kaska drugiemy maryska ja jestem niska i nie raz slyszalam od wysokich na temat niskich kobiet, ze chcieliby mieć takie maleństwo w lozku i zycu a znam tez mężczyzn którzy nawet nie patrza na kobiety mojego wzrostu bo dl anich musi mieć tyle nog ile ja wzrostu

Gość gość
heh ja tez jestem kurd*pelką, mam tylko 157 cm wzrostu i juz spotkałam się z tym, że jakiemus facetowi nie pasowałam bo jestem za niska :O Trudno, nog sobie nie wydłuze. Dziewczyna pewnie ma ciężko, karzełek sie ukryje w tłumie a wysoka nie ma jak, od razu sensacja