Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blueberry85

dylematy wózkowe

Polecane posty

Gość blueberry85

doradzcie mi czy jest sens kupowac nowy wozek. Miałam tutka, gondola ok,spacerowka do kitu,sprzedalam,kupilam evo, tez do kitu-sprzedalam głownie przez kolka,nie nadawaly sie,ciezko bylo podbic wozek. Teraz mam cadeta, spoko jest,najlepszy z tych 3 jesli chodzi o spacerowke. Ma oczywiscie niedogodnosci np.dziecko zeslizguje sie, czy tez jest dosc spory po zlozeniu. Moj synek ma 13 miesiecy i zastanawiam sie czy znow nie sprzedac wozka i nie kupic zwyklej parasolki typu quatro valencia badz espiro magic lub quinny zapp. Moje dziecko nie bardzo juz chce siedziec w wozku ale jednak wozek przydaje sie i go ciagne za soba. Doradzcie cos.

Gość mamadwóchdziewczynek
Ja polecam Ci kupić parasolkę, to bardzo wygodne rozwiązanie przy starszym dziecku. Moja mała też w wózku prawie nie siedziała do roku, później sprzedałam wózek i kupiłam parasolkę z założenia na wyjazdy i dłuższe spacery. I bardzo dużo z niej korzystamy do dziś. Właściwie każdy dłuższy spacer nie obchodzi się bez wózka, o wakacjach nie wspominając. Moim zdaniem w parasolce ważne jest rozkładane oparcie /u nas do pozycji prawie płaskiej/, dobre pasy i daszek, ewentualnie kosz pod spodem.

Gość blueberry85
a jaki masz wozek?mozesz cos polecic?

Gość gość
ja mam valencie i bardzo sobie chwale. jest cieszą i większą niż typowa parasola ale dziecko ma wygodnie

Gość gość
Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą Dadi-Shop www.dadi-shop.pl