Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta jogurtowa

Polecane posty

Gość gość

gość Witam wszystkich Zaczynam kolejna diete w moim zyciu . Moze ktos wie czy ona faktycznie dziala ? Dajcie jakis promyk nadzieji ze w koncu uda mi sie byc szczupla ! tyle lat , tyle wyrzeczen a ja wciaz tak samo tlusta ... Moze ktos juz probowal i wie jakie sa efekty . Zeby bylo jasne to nie jest ta dieta na ktorej je sie same jogurty , oprocz tego jest mieso , owoce , warzywa nawet ciemne pieczywo . I prosze nie piszcie ze jest wyniszczajaca nie potrzebuje tego wiedziec . Dzieki z gory

Nie stosowalam, ale chyba o niej czytalam. Czy to jest ta dieta, w ktorej do niemal kazdego posilku je sie 175g jogurtu? Jak na te wszystkie "rozpisane" diety wydaje sie w miare sensowna, jesli czlowiek traktuje ja jak wskazowke, a nie trzyma sie jej niewolniczo. Jesli chcesz jakiejs rady - sprobuj nie uzywac kupnego jogurtu owocowego (bo to czesto sam cukier), tylko ewentualnie sama dodawac owoce do naturalnego.

Gość gość
a masz jaka srozpiske? tez chce jaks diete zaczac dzis

Gość mania5858
jest tu jeszcze ktos?

Gość Aniela 123
Ja już od jakiegoś czasu jestem na diecie. Robię ją, ponieważ mam już dość ciągłego „kombinowania” w co się mam ubrać. Postanowiłam też trochę więcej ćwiczyć, bo wiem, że to też pomaga w pozbywaniu się zbędnych kilogramów. Jak mi się nie uda zrzucić tych 15 kilogramów, to chyba wesprę się dodatkowo takimi kapsułkami na odchudzanie http://nutrina.pl/28,slimette.html . Słyszałam, że stosując je można szybko pozbyć się nawet kilkudziesięciu kilogramów.

Gość Hailey_92
Hej Dziewczyny :) Ja jestem na diecie jougurtu naturalnego+ musili juz tydzień. Schudłam 3kg, myślałam, że efekt będzie lepszy, ale nie mogę mieć do siebie pretensji ,bo miałam chwilę słabości :/

Gość mania5858
Hailey_92 duzo cwiczysz?

Gość Hailey_92
Robię 10 minutowe treningi z Tiffany Rothe:)