Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maszkaramała

wybór

Polecane posty

Gość maszkaramała

Hej. Do końca miesiąca muszę wybrać kierunek szkoły. Interesuje mnie technik administracji, technik rachunkowości i opiekun w domu pomocy społecznej. Wszystkie 3 kierunki mi odpowiadają , no ale muszę wybrać jeden ;) Jakie macie zdanie na owe kierunki i co doradzacie? Wiem że to ma być moja decyzja ale sama nie potrafię zdecydować, ciągle się waham ;) Dziękuję z óry za pomocne odpowiedzi ;)

Gość maszkaramała
z góry*

Gość gościnna12
Wiesz, moim zdaniem jeśli wszystkie 3 Ci odpowiadają, to po prostu wybierz ten po którym szybciej dostaniesz pracę i większą kasę od pozostałych. W tych czasach trzeba patrzyć przyszłościowo, bo wiele ludzi studiuje i niestety potem nie ma pracy.

Gość gość
technik rachunkowosci -szybciej znajdziesz prace

Gość gość
To zdecyduj co chciałabyś w życiu robić, bo o ile administracja i rachunkowość są pokrewne, o tyle opiekun w DPS to zupełnie inna bajka. Popieram, że pod kątem pracy najlepiej na ten moment rachunkowość.

Gość maszkaramała
Dziękuję za odpowiedzi. Wyczytałam gdzieś na necie na jakieś stronce że po technikum administracji śmiało można iść na rachunkowość i to mnie tak troszkę przyciągnęło, ale znowu jezeli tak bym zrobiła to nauka trwała by 4 lata a nie 2 ;)

Gość maszkaramała
jestem z małego miasteczka na dolnym śląsku i tutaj albo rachunkowość albo ten dom pomocy społecznej raczej będą bardziej na miejscu.