Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet mający 178 cm wzrostu jest wysoki

Polecane posty

Gość gość

Szczerze, bo są różne wypowiedzi. Tylko nie pisać "średni", bo mam jakieś uczulenie na taka odpowiedź :P po prostu taka odpowiedź nic nikomu nie mowi i nie jest jednoznaczna. Ps. czy dziewczynę mającą 163cm i 164cm można nazwać średniego wzrostu? Pytam o ludzi mających minimum 20+ lat.

Gość gość
mam 23 lata, wg mnie facet 178 jest niski mowie to z perspektywy dziewczyny 173 cm a czy dziewczyna 163 164 średniego? pewnie tak

Gość gość
raczej średni

Gość gość
coś pomiędzy średnim, a niskim

Gość 88Asiek88
Ja mam 172 cm wzrostu a mój mąż 178 cm i w ogóle nam to nie przeszkadza. Moja koleżanka ma 175 cm i mężczyznę 170 cm i też są szczęśliwi.

Gość gość
88Asiek88 a myślisz skąd tyle rozwodów ostatnio ?

Gość gość
W starych ksiazeczkowych dowodach osobistych wzrost od 176cm w przypadku mezczyzn uznawany byl za wysoki.

Gość gość
Taki normalny wzrost moim zdaniem - moze dlatego ze ja mam jakies 159cm ;p

Gość bezimiennna0508
poniżej 175 niski wzrost 175-185 średni powyżej 185 wysoki

Gość dfghjkjhgfdfghj Aga
U dziewczyny wzrost powyżej 160 cm to spokojnie średni , jak dużo poowyżej 160 cm to już wysoki Ale u faceta 178 cm to nie jest wysoki wzrost. Skoro nie lubisz słowa średni to Ci napiszę, że jesteś niski.

Gość gość
mam 174 i powiem szczerze ze wyższe panny sie mną interesują .no każde się interesują . wystarczy powiedzieć 2 zdania i już mam łatwiej . dodam ze dysponuje ładnym głosem na który panie się łapią .zdążają się wyjątki. ale uwielbiam kiedy powiem co a one nawet te mniej atrakcyjne wpatrują mi się w oczy . poprostu jestem wiernym zonie podrywaczem 30 letnim dodam xd . flirtuje zawsze ale wierność podstawa :)

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Ale jeżeli facet 175 jest niski, to co mają powiedzieć ci co mają 160-165? :D Przecież są tacy faceci, nawet wśród aktorów :D Dla mnie jest ważne, żeby facet miał powyżej 170, to takie minimum. A dziewczyna powinna mieć ok. 165, to jest najlepszy wzrost ;)

Gość gość
ja mam 190 i laski lgna jak oszalale

Gość gość
Jestem dziewczyną i mam 163/164 - uważam, że jestem dosyć niska..... Mój facet ma 190cm i jest wysoki...] Facet, który ma 178 - zwykły, przeciętny wzrost i nie pisz , żeby nie pisać że jest średni bo DOKŁADNIE TAKI JEST ( ani niski ani wysoki)

wzrost akurat liczy się do poznawania dużej ilości masówki . dobry dla r****czy i innych typu zaspokoję się szybko. ok wzrost jest w życiu potrzebny zęby sięgnąć wyżej wyżej widzieć i co więcej ?hm to chyba nie ma znaczenia . nawet nie widzę potrzeby rozmowy na ten temat xd

Gość gość
no ja akurat ja jestem roochaczem :)

Gość gość
średni wzrost. guzik mnie obchodzi, że ci się, to słowo nie podoba- przecież nikt ci nie napisze, że jesteś wysoki albo gigantyczny wbrew faktom. nie jest źle, ale fakt, że masz obsesję na tym punkcie i domagasz się uznania dla swoich centymetrów i nadmiernie skupiasz się na czymś tak głupim nie świadczy za dobrze o tobie.

Gość Samiec alfa 192 cm
:D🖐️

Gość gość
jak nie uznajesz średniego, to bliżej ci do niskiego. WIęc niski

Gość tak mi się zdaje je je
ja wolę niższych niż Ty. w bardziej zbliżonym wzroście co ja, ale trochę wyższych ode mnie.

Gość gość
to zalezy, dla dziewczyny 175 bedziesz niski, dla takiej 160 w sam raz.... wysoki to raczej taki okolo 185 i wiecej

Gość ośla
Uwaga! facet mający 178cm wzrostu jest (wg mnie) ----> średni :) A dziewczyna/kobieta mająca 164cm jest ----> także średnia :)

Gość Raga R
Zgadzam się z ośla A jak wg kogoś 164 cm u kobiety to "raczej niski" wzrost to w takim jakim razie jak nazwiecie wzrost 153 cm ?

Gość gość
Ogólnie to jest wzrost wysoki. Natomiast zalezy czy komus taka wysokosc odpowiada. Ja mam 175cm a moj mąz 188cm i to dla mnie odpowiednia wysokosc.

Gość gosciowa
Jest za niski

Gość gość
Kurd*pel bo facet wysoki to powyżej 185 cm.

Gość katarynka małaaaa
to średni wzrost idioto,ale masz pewnie pysk jak paszczur dlatego żadna Cie nie chce i to nie wina wzrostu

Gość gość
Generalnie jest to wzrost wysoki, trochę mię dziwią opinie, że ludzie wysocy są dopiero, powyżej 185 ponieważ takim osobą na komisjach wojskowych sprawdza się proporcjonalność ciała właśnie z powodu bardzo dużego wzrostu