Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być ciąża

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanie do Was. Brałam tabletki anty, odstawiłam je pod koniec czerwca, miała okres z odstawienia pod koniec czerwa, a nastepny już bardzo normlany okres 17 lipca, cylk wydaje się, że powrócił bo 14 sierpnia dostała plamienia, ale ono trwa 3 dzień a okresu jak nie było tak i nie ma nadal. Dodam tylko, że 29-31 lipca miałam też plamienie wraz takie ze śluzem, jak to było plamienie owulacyjne. W tym właśnie czasu kochałam się z chłopakiem, później również i to zawsze bez zabezpieczenia i zawsze kończył we mnie, czy te plamienie to może być oznaka ciąży? tabletek nie brałam długo, a więc mam obawy, że to ciąża, test planuje zrobić po niedzieli

Gość gość
ja pier*dole, i nastepna... gdzie wy sie legniecie????? czy tu jasnowidze siedza????

Gość gość
nie chodzi o jasnowidza, może ktoś miał podobnie, dlatego zapytałam

Gość gość
skoro bzykasz się bez zabezpieczenia to zawsze może być ciąża!!!!!!!! więc po co teraz głupio pytasz ? skąd my mamy wiedzieć idiotko ? ZRÓB TEST!!!!

Gość gość
z łaski swojej może mnie obrażaj co, toż napisał że mam w planach test zrobić, a z tego co widze tu większość prostaków siedzi i o zdanie nie pytać

Gość gość
przeczytaj swoja wypowiedz jeszcze raz i odpowiedz mi na pytanie czy nie jesteś idiotką, skoro zadajesz takie pytania????????????? pomyśl logicznie, kto ci może na nie odpowiedzieć chyba JASNOWIDZ!

Gość gość
nie tobie mnie oceniać, wiec se daruj pajacu

Gość gość
to po cholere zadajesz debilne pytania???? Czego kuzwa oczekujesz??? ze ktos ci powie ze jesrtes w ciazy i na tescie zaoszczedzisz????

Gość gość
na niczym nie zamierzam oszczędzać, tak jak napisałam wyżej chciałam wiedzieć, czy może ktoś był w podobnej sytuacji i coś mi powie