Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krótki OKRES Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Okres dostałam dwa tygodnie później, trwał aż 3 dni z czego trzeciego dnia już nic nie leciało, a drugiego tylko trochę. Podbrzusze też mnie nie bolało. Zawsze miałam dość mocne i bolesne okresy, pierwsze dwa dni leciało bardzo i bardzo mnie brzuch bolał, teraz nawet pierwszego dnia aż tak obfitego krwawienia nie było.. Nie wiem co o tym myśleć, zwłaszcza że podobno mam policystyczne jajniki, i okres u mnie bez tabletek był prawie nie możliwy..Ostatnio po odstawieniu tabletek okresu nie miałam 4 miesiące, a wystąpił dopiero po miesiącu brania tabletek anty. Teraz miałam miesięczną przerwę od tabletek i okres dostałam tyle że te dwa tygodnie później, nie wiem co o tym myśleć ?? Miał ktoś podobnie ?? Wizytę u gina mam na przyszły tydzień

nigdy nie miałam tak krótkiego okresu, zawsze 6-7 dni, uspokój się i czekaj na wizytę u ginekologa :) trzeba myśleć pozytywnie pozdrawiam :*

Gość gość
Ja właśnie też nie, dlatego nie wiem co o tym myśleć

Gość gość
Oby, był ktoś może w podobnej sytuacji ?

Gość Agnieszka2345675456789987656
Ja mam też pytanie co do okresu czemu mam cykle co 40 - 50 dni ? Ostatnio miałam okres 28 czerwca, kolejny 14 sierpnia i tak zazwyczaj mam, co może być powodem? (Do ginekologa nie pójdę)

Gość gość
Może też PCO

Gość gość
To szkoda Agnieszko, że nie pójdziesz, bo to pytanie właśnie do ginekologa a nie do nas... Autorko, jesli chodzi o Twój problem, to moge powiedzieć tylko tyle, że ja tam 3 dniowe okresy często miałam (zwykle 4 dniowe), ale skoro Ty nie miałaś to najlepiej poczekać do wizyty u gina. Może to przez tą ekstremalną pogodę w ostatnich tygodniach... Nie martw się na zapas

Gość gość
Myślę, że nie masz czym się martwić. Zawsze warto wybrać się do lekarza. Też zawsze mam obfite krwawienia a ostatnio spóźnił mi się 10 dni i było to tylko bezbolesne plamienie przez ok. 3 dni. Ginekolog powiedział, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Pozdrawiam

Koniecznie idź do lekarza! Robiłaś test ciążowy? Może to ciąża,a może jest to spowodowane zupełnie innymi lekami! Koniecznie to sprawdź. Lepiej, żeby się okazało, że wyolbrzymiasz niż gdyby się okazało, że jesteś chora. Polecam: http://www.obierzynski.pl