Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale jestem wsciekla na tesciowa

Polecane posty

Gość gość

Na jutro zaplanowalismy wyjazd w odwiedziny do corki bo jest na wakacjach u babci i dzadka. Tesciowa tez niezle ziolko z niej. Jutro tescie maja uroczysctosc rodzinna. Wiec jutro ich nie bedzie i corke biora ze soba.ok. ale sek w tym ze tesciowie mieszkaja na wsi. A rodzinna uroczystosc jest w miescie. a ze my ze bez samochodu jedziemy pociagiem. nie mamy jak dojechac na wies. autobusy o 18 juz nie jezdza ani busy. przeciez nie wezme dziecka i niebede z nich chodzic do poznej nocy zanim impreza sie skonczy i wrocimy z nimi na wies. pomozcie rozwiazac ta sytuacje.?

Gość gość
Ja p*****le ... znowu ty Czy ty kobieto nie umiesz żadnej decyzji podjąć bez zakładania 100000 tematów na kafeterii? Ty i ten twój konkubent to typowe ciamajdyyyyyy

Gość gość
i co z tego ze to znow ja.

Gość gość
No rzeczywiście to znowu ta od córki na wakacjach ehehe

Gość gość
A może rozrysuj to? Bo nic nie rozumiem z tego ślinotoku słownego.

Gość gość
Co to za bełkot ? Nic z tego nie rozumiem:(

Gość gość
zawsze ktos po nas przyjezdza na stacje. a teraz nie bedzie mial kto bo tesciow( jak to sie odmienia) nie bedzie bo ida na urodziny czy imieniny.' corke biora ze soba.

Gość gość
tesciowie mieszxkaja na wsi impreza jest w miescie. a my nie mamy gdzie sie podziac. a juz obiecalam corce ze do niej przyjedziemy.

Gość gość
niech tesciowie poprosza sasiada zeby po was przyjechal a klucze do domu niech schowa pod wycieraczka. w czym problem. myslenie boli co ? :O

Gość gosciowa na kefe
JEDZCIE DO TESCIOW WCZESNIEJ

Gość gość
wytlumacz to tesciowej bo ona probuje nas wcisnac na ta impreze.

Gość gość
nie mozemy jechac wczesniej bo moj konczy prace o 13 a pociag mamy o 16 i na miejscu bedziemy dopiero po 19

Gość gość
to idźcie na nogach ze stacji.

Gość gość
20km z dzieckiem.super.

Gość gość
SŁYSZALAS KIEDYS O TAKSOWKACH????????????

Gość gość
Taksowki na wsi ha ha no to pojechalas

Gość gość
to nie jedzcie!

Gość gość
ale trescviowa nie odpusci. dzis z corka rozmawialam to az sie zasonila jagby chciala plakac. co 2 dzien dzwoni tesciowa. 1 i ostatni raz dalam corke na wakacje. zamiast odpoczac, wyluzowac to ja mam ciagle nerwy.

Gość gość
tymbardziej ze nie mamy samochodu to wszystko utrudna.

Gość gość
czy to molziwe aby dziecko 2 dni temu jak rozmawailo ze mna blo radosne usmiechniete, mowila ze jeszcze zostanie u babci a dzis ze on chce do domu. i prawie zaczela plakac. siedze i mysle skad ta zmiana.

Gość gość
masz rację, zamiast zapytać córki co się stało, lepiej zapytać anonimowy tłum na kafe, on wie lepiej:D dlaczego zamiast mózgu i życia masz tylko macicę?

Gość gość
zamiast zwalać winę na teściów kup sobie samochód a nie zasrana postawa roszczeniowa że oni mają was przywieźć...oni NIC nie muszą, mają swoje życie

Gość gość gość
Dziecko może być nawet o godz 10:00 szczęsliwe na maksa, a o 10:10 już się zanośic płaczem. A więc tak TO JEST MOŻLIWE! Jak Cię ta sytuacja męczy to zabierz dziecko do domu i tyle, a nie przezywasz, że na wakacje pojechała...:/

Gość gość
pytalam ale ona nic nie powiedziala.

Gość gość
bo tesciowa mnie deneruwje codziennie dzwoni- i mowi kasia cchesz popgadac z mama. i wiadomo ona ze mna rozmawia i z mezem. nie za czaesto to. ale mogla to inaczej rozegrac. a nie za j mowie do corki ze jutro bedziemy a tesciowa ale nas jutro nie ma bo jedziemy na urodziny a kasie wiadomozabieramy ze soba. czemu nie powiedziala tego wczesniej tak to mozna bylo by inaczej rozegrac.

Gość gość
to niech nie wymagaja zebysmy do nich jezdzili. bo ja nie mam czym. a ja ze stacji na wies 20km piechota nie bede chodzic. ostatni raz dalam corke do nich na wakacje i ja wiecej tez jezdzic nie bede. mam juz ich dosc.

Gość gość gość
Co Ty gadasz, że taksówki na wieś nie jeżdżą??? Ja mieszkam 35km od miasta (na wiosce zabitej dechami, zero komunikacji) i nie raz wracałam z miasta taksówką. A to z imprezy, a to ze szpitala, a to z wesela... Wystarczy wytłumaczyć taksówkarzowi gdzie ta wioska jest i tyle, a ni tak teraz to prawie każdy ma nawi... PROSTE!

Gość gość
to na konia wsiadaj albo na krowe

Gość gość
po co wp******ilas na forum o ciazy????????????????????