Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale jestem wsciekla na tesciowa

Polecane posty

Gość gość
podroz w 2 strony to 7 h. ja pojedziemy o 16 to jestemy dopiero ok.19.

Gość gość
tesciowa mogla wam odrazu powiedziec ze maja jakies plany. a wy wtedy inaczej byscie zaplanowali sobie wyjazd.

Gość gość
przeczytalam, nie rozumiem, gdzie ta tesciowa bedzie sie z tym dzieckiem szlajac i dlaczego autorka nie moze pojechac? co do tej calej sytuacji ma remont pokoju dziecka? :O :O :O :O :O

Gość durna pało
Używaj znaków interpunkcyjnych bo z twojego opisu nic się nie da zrozumieć. Wyobraź sobie, że kropki i przecinki do czegoś służą. Tacy analfabeci powinni mieć zakaz korzystania z for. Żal mi córki bo najwyraźniej ma kiepski przykład w domu.

Gość gość
i tak juz nie zdazymy na pociag. meza jeszcze nie ma.

Gość gość
moj zadzonil ze jak juz na pociag nie zdazymy. to on zostaje dluzej w pracy. tesciowa wydzwania. p*****lca kiedys dostane. no ale samochod nie potrzebny nam do niczego.

Gość gość
Przeczytałam temat dwa razy. Nadal nic nie rozumiem. Autorko, masz naprawdę okropny styl i ciężko się to wszystko czyta. Skoro teściowie zabierają małą ze sobą na imprezę to z jakim dzieckiem będziesz chodzić po nocach i na nich czekać? Co takiego złego zrobiła teściowa, że jesteś na nią wściekła? Bo dla mnie wygląda to tak- z jakiegoś powodu nie lubisz swojej teściowej i jesteś po prostu zła na to, że córka się tam dobrze bawi i nie chce wracać.

Gość gość
my mielismy jechac pociagiem ok.15.30. i namiejscu bysmy byli ok.18.30.-19. tescie mieszkaja na wsi oddalenoej 20km od stacji. miasta gdzie dzis jada na impreze. a ze impreza jest na 17 wiec nie bedzie mial kto nas zawiesc na wies. a ja corke bym wziela bysmy gdzies sobie poszly ale gdzie ja sie podzieje z dzieckiem do 12 w nocy. autiobusy nie jezdza juz. ja juz obiecalam corce ze w sobote beda. a tesciowa na koniec rozmowy wyskoczyla ale nas nie bedzie kasie bierzemy ze soba. a co z nami a jakos sobie poradzimy. nie fair zagrala. mogla to powiedziec wczesniej za nim ja obiecalam corce i jakos to inaczej zaplanowac. moze to jakos chaotycznie pisze.

Gość gość
kurza mnie tesciowa ze jest taka namolna. ciezka, uparta ze nie da jej sie nic przetlumaczyc. co 2 dni wydzwania- caly czas przy dziecku pyta kiedy bedziemy. a corka to zalapala. zebysmy przyjechali choc na 1 dzien.a wie ze pracujemy oboje i nie mamy za bardzo jak przyjechac. tymbardziej ze nie mamy samochodu to wszsytko utrudnia. a sama sie zgodzila ze corka bedzie u nich do konca sierpnia.